2777
2789
عنوان

خاستگارام فرار میکنن ای ام زامبی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 38 پست

ول کن بابا، برو دانشگاه. تفریح ،مسافرت مجردی

بدون سرخر، که استرس خیانت و تنهایی بکشی

عشق کن

بیکاریا 

مرسی اه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بالاخره پیدا میشه

اکثرا نمیپذبرن

مثلا داداش خودت بره خاستگاری بعد دختره بگه جدا شده

خب معلومه میره

از اول بگین ک هرکی خواست بیاذ

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ناراحت شدم یکی از دوستان من بابت این قضیه 14 سال طول کشید تا ازدواج کنه😔فقط 2 ماه عقد کرده ب ...

دقیقا

خیلیا دختر نیستن ولی چون اسم عقد نبوده راحت زندگی میکنن

بیچاره کسی ک عقد کرده

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢

متاسفانه تفکر غلط که در جامعه هست 

دوست من فقط یک ماه نامزد کرد ( حتی عقد هم نکرد ) 

تو نامزدی فهمید پسره خیلی بیخوده 

به هم زد 

الان 5 ساله هر خواستگاری اومده رفته 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

البته چیزی‌ک‌من دیدم 

همه بعدش ازدواج کردند 

کسی نمونده

چه خواستگار داشته باشی چه نداشته باشی بهتره مجرد  بمونی به خدا خونه شوهر خبری نیست فکر نکن از خ ...

اینطور نیست ازدواج با یه ادم خوب خیلی بهتره از مجردی

ولی ادم بیخود نه مجردی بهتره

بستگی به فرهنگ اون قشر داره واسه بعضیا واقعا غیر قابل قبوله ولی خود شما نباید گوشه گیری کنی باید توجامعه باشی کارکنی درس بخونی

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊