2777
2789

ماکروفر چهل لیتری سامسونگ دارم تمام دفترچه اش هم خارجیه خواهشا کسی میتونه ترجمه کنه یا بلده کار کردن با ماکرو فر رو بیاد کمک خیلی به کمکتون نیاز دارم

من ابانی ام دنیا بدون من بیابان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم چند ماهه ماکروفر خریدم هنوز استفاده نکردم اصلا نمیدونم چیکار کنم دفترچه هم خوب توضیح نداده

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

سلام عزیزم من ماکروفرم سامسونگ نیست ولی معمولا ماکروفر رو روی یه تایمی تنظیم میکنی و دکمه استارت رو میزنی زیاد سخت نیست...ممکنه انتخاب تایمش مثل ولوم پیچی باشه یا عدد داشته باشه روش بزنی مثلا ۱۰۰ میشه۱:۰۰ میشه یک دقیقه بزنی ۳۰ میشه ۳۰ ثانیه بزنی ۲۰۰ میشه ۲:۰۰ یعنی دو دقیقه و یک دکمه ای به نام استارت داره که اونو میزنی شروع به گرم کردن میکنه فقط باید چک کنی سینی داخلش سرجاش باشه که بتونه بچرخه و بعد از اتمام زمان درشو باز میکنی اگر گرم نشده بود دوباره تایم جدید میزنی خیلی سخت نیست

بستگی داره. مال ما مدل اسمارتش هست که گزینه اش رو میزنی، خودش بر اساس وزن غذا زمان بهش میده. معمولا ...

از منم تنظیم خودکار بر وزن غذا داره برای پخت و پز هم هر چیزی دکمه جدا داره ولی چون ایشون بلد نیستن اصلا باهاش کار کنن این روش راحت ترین روش هست