2777
2789
عنوان

بیاین همه یک جوک بگین حالم خوب نیست...

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 48 پست
ﭘﯿﺮ ﻣﺮﺩﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﮐﺘﺮ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ : ﺁﻗﺎﯼ ﺩﮐﺘﺮ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺳﻦ 90 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺭﻓﺘﻢ ﯾﻪ ﺯﻥ 20 ﺳﺎﻟﻪ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺍﻻﻧﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﭽﻪ ﺩﺍ ...

باحال بود  

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم تو آشپزخونه دیدم یه قابلمه رو گازه توش آب خالیه داره قل میزنه اشک تو چشام جمع شد به مادرم گفتم من شام خوردم

زیر قابلمه رو هم خاموش کردم

گفت نفهم آبگرم کن خراب شده دارم داغ میکنم بابات کله شو بشوره😂😂😂

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

زن جواني که شوهر میلیاردری داشت ، دچار سرطان کلیوی شد،

بعد از مدتي بستری از بیمارستان مرخص شد،

هنگامی که زنان همسایه و قوم خویش و دوستان جوانش  برای عیادتش می امدند در جواب همه انها که بیماری اش را میپرسیدند میگفت '' ایدز '' دارد.

این امر توجه دخترش را به خود جلب کرد تا اینکه بعد از رفتن مهمانها از مادرش پرسید:

مادر جان چرا به انها میگویي ایدز داری در حالي که بیماری ات چیز دیگریست ؟

مادر گفت دیر یا زود مرگم فرا میرسد،

این را گفتم تا هیچ کدام از این زنها بعد از مرگم، بفکر ازدواج با پدرتان نیوفتن…!!

گویند شیطان بعداز شنیدن این حرف در گوشه  مجلس به خودزني, گریه و استغفار و در آخر به سجده ی زنها، مشغول شد...! 😂😂😂😂

‏بعضی ﭘﺴﺮﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻥ، ﺗﺎ ﯾﻪ ﻋﺮﻭﺳﮏ می‌اﻓﺘﺎﺩ ﺩﺳﺘﺸﻮﻥ

ﺍﻭﻟﯿﻦ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ

ﺩﺍﻣﻨﺸﻮ ﻣﯿﺰﺩﻥ ﺑﺎﻻ

ببینن ﭼﯽ ﺩﺍﺭﻩ...☺️🙈

ﺍﯾﻨﺎ ﺍﺯ ﻫﻤﻮﻥ ﺍﻭﻝ عوضی ﺑﻮﺩﻥ 😂😑

یادش بخیر 😂

‏بعضی ﭘﺴﺮﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻥ، ﺗﺎ ﯾﻪ ﻋﺮﻭﺳﮏ می‌اﻓﺘﺎﺩ ﺩﺳﺘﺸﻮﻥ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﺩﺍﻣﻨﺸﻮ ﻣﯿﺰﺩﻥ ﺑﺎﻻ ببینن ...

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

تو سریالای ایرانی هر خانواده اي که پول ندارن دلهاشون به هم نزدیکتره و خوشبختن

.

.

نمیدونم چرا ما هروقت پول نداشتیم پاچه همدیگرو گرفتیم

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن