2777
2789
عنوان

بیاین همه یک جوک بگین حالم خوب نیست...

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 48 پست

یه روز یه مرد رو میبرن اون دنیا می ره یه قسمتی می بینه دارن به زنها سوزن میزنن به بعضی یکی، به بعضی ها چند تا 

میگه خدایا چرا به اینا سوزن میزنن، میگن هر زنی به شوهرش خیانت کرده در عوضش یه سوزن میخوره 

اینم میگه من که به زنم مطمئن بودم اما حالا بازم برم بگردم ببینم به زن منم میزنن یا نه 

می ره میگرده زنش رو پیدا میکنه می بینه به به ! زنش رو گذاشتن زیر چرخ خیاطی 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بابایی ميگن: يه ميوه خوشمزه، آبدار و شيرين نام ببر؟ ميگه: خيار! بهش ميگن: خيار كجاش آبدار و شير ...

ههههههااااااااااهههههههاااااااا

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

من خودم با این جوک خیلی خندیدم دوستانو نمیدونم😘👇👇👇

(وقتی عددارو میگم لاتین تصور کنید)

یه روز عدد۵(لاتین)تو خونش مهمونی میگیره همه ی عددارو از ۰ تا ۹ دعوت میکنه بجز هشت چون با هشت قهر بوده و حسابی دعواشون بوده😡😡😡😡

شامو میخورنو اهنگ میذارن برای رقص، ۵ میره اشپزخونه میوه اماده کنه🍏🍇🍉🍌🍍 میاد بیرون میبینه ۸ وسط اتاق داره قر میده 

حسابی عصبانی میشه😡😡😡 و میره یکی محکم میزنه در گوش ۸ که تو به چه حقی اومدی خونه من؟؟؟؟

۸ اشک تو چشماش جمع میشه😥😥😥 میگه من صفرم دستمال بسته بودم کمرم بندری برقصم😂😂😂

دوستان اعداد رو لاتین تصور کنید

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
من خودم با این جوک خیلی خندیدم دوستانو نمیدونم😘👇👇👇 (وقتی عددارو میگم لاتین تصور کنید) یه رو ...

وای خدا مردمازخنده  

ﭘﯿﺮ ﻣﺮﺩﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﮐﺘﺮ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ : ﺁﻗﺎﯼ ﺩﮐﺘﺮ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺳﻦ 90 ﺳﺎﻟﮕﯽ

ﺭﻓﺘﻢ ﯾﻪ ﺯﻥ 20 ﺳﺎﻟﻪ ﮔﺮﻓﺘﻢ

ﺍﻻﻧﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭ ﻣﯿﺸﯿﻢ ..

ﺩﮐﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﯿﺸﯿﯿﯿﯿﯿﻦ . ﺍﺫﯾﺘﻣﻮﻥ ﻧﮑﻦ .

ﭘﯿﺮﻩ ﻣﺮﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﯿﺎ ﺍﯾﻨﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﺯﻣﺎﯾﺶ

ﺩﮐﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ: ﺑﺸﯿﻦ ﺗﺎ ﺑﺮﺍﺕ ﯾﻪ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﻨﻢ

. ﻣﺎ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺟﻨﮕﻞ ﺷﮑﺎﺭ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﻣﯿﻮﻣﺪ

ﯾﺪﻓﻪ ﯾﻪ ﺷﯿﺮ ﭘﺮﯾﺪ ﺟﻠﻮﻣﻮﻥ ﻣﻨﻢ ﻫﻮﻝ ﺷﺪﻡ ﺑﺠﺎﯼ ﺗﻔﻨﮓ

ﭼﺘﺮﻭ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺳﻤﺘﺸﻮ ﺷﻠﯿﮏ ﮐﺮﺩﻡ ﺷﯿﺮﻩ ﻫﻢ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﻭ ﻣﺮﺩ

ﭘﯿﺮﻩ ﻣﺮﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﯿﺨــــــــــــــــﯿﯿﯿﯿﯿﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﻝ

ﺑﺎ ﭼﺘﺮ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺷﯿﺮ ﺑﮑﺸﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺯﺩﻩ ...

ﺩﮐﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ آفرین !!!

ﺧﺐ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﻪ ﺧﺒﺮ؟؟ 😂😂😂😂😂😂😂😂

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
ﭘﯿﺮ ﻣﺮﺩﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﮐﺘﺮ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ : ﺁﻗﺎﯼ ﺩﮐﺘﺮ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺳﻦ 90 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺭﻓﺘﻢ ﯾﻪ ﺯﻥ 20 ﺳﺎﻟﻪ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺍﻻﻧﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﭽﻪ ﺩﺍ ...

پدرسوخته