2777
2789
عنوان

بتام ۳۴ باردارم یا نه؟

164 بازدید | 19 پست

دوستان امروز آزمایش دادم بتام ۳۴بود 

با خیال راحت میتونم بگم باردارم؟ کسی میدونه

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

روز چندم اقدامی؟

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
روز چندم اقدامی؟

روز ۱۱

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو روز بعد از این آزمایشت تو همون آزمایشگاه تکرارش کن

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
روز ۱۱

زوده هنوز عزیزم انشاالله مثبته بعد موعودت تکرار کن🙂

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
مشکوکه باید دو روز دیگه بری دوباره از

وای یعنی میشه منفی باشه؟ 😢

مشکوکه به بارداری اچ سی جی نزدی ؟ یا دارویی نخوردی این ماه ؟ 

نه هیچ آمپولی نزدم دارو هم نخوردم

چند روز عقب زدي؟؟اين مهنه

عقب ننداختم هنوز موعدم نرسیده

عقب ننداختم هنوز موعدم نرسیده

چند روز ديگه موعدته؟

پس انشالله مشكلي نداره ولي بازم تحت احتياط بايد ٤٨ساعت ديگه از تكرار بشه و عدد دو برابر بشه ب طور عادي

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔