2777
2789
عنوان

بتام ۳۴ باردارم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 19 پست
چند روز ديگه موعدته؟ پس انشالله مشكلي نداره ولي بازم تحت احتياط بايد ٤٨ساعت ديگه از تكرار بشه و عدد ...

۵روز دیگه

اینقدر خوشحالم نمیتونم صبر کنم😫

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵روز دیگه اینقدر خوشحالم نمیتونم صبر کنم😫

عزيزم كار سنگين نكن زعفرون زيره جعفري دارچين كافئين ...اصلا نخور توي گوشي و اينترنت و ...هم زياد نرو تا سه ماهت تموم شه

رابطه هم نداشته باش تا سونو بري. قلب و جقت و...چك بشه

خدا رو اصلا فراموش نكن و از خودش خواسته ات رو بخواه

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔
عزيزم كار سنگين نكن زعفرون زيره جعفري دارچين كافئين ...اصلا نخور توي گوشي و اينترنت و ...هم زياد نرو ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم