2777
2789
عنوان

دخترا بگيد چه رفتاری کنم؟

251 بازدید | 19 پست

سلام، ما يه مدت قهر بودیم و خداروشکر آشتی کردیم، اما يه رفتارهایی می بینم که هم دلم می گیره هم نمی دونم چه رفتاری کنم درسته؟ مثلا من امروز صبح بهش پیام صبح بخیر دادم اصلا جواب نداد گفتم شاید گرفتار هست، اینم بگم امروز قرار بود همو ببینیم و قرار بود خبر بده که قطعی هست یا نه،،، هیچی نگفت عصری زنگ زدم جواب نداد،بعد يه ساعت پیام دادم گفتم خوبی؟ گفت سلام سرم شلوغه... خیلی ناراحتم چون فکر می کنم باید بهم خبر ميداد که قرارمون کنسل هست،،،من دیگه هیچی نگفتم چون تازه آشتی کردیم نمی خوام دوباره دلخوری پیش بیاد...اما ناراحتم هم از بی خبریش هم از طرز جواب دادنش...به نظرتون بهش بگم ناراحتم؟ یا چه رفتاری کنم درست باشه؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نگذار مرد بفهمه حوصلت سررفته یا منتظر جواب اونی فقط

بگذار فکر کنه کار  داری زیاد وقت نداری

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
هیچ وقت نگذار مرد بفهمه حوصلت سررفته یا منتظر جواب اونی فقط بگذار فکر کنه کار  داری زیاد وقت ن ...

آخه خودش گفت همو ببینیم، اما از صبح خیلی سرد رفتار کرد باهام 

یارب نظر تو بر نگردد.
خودت حس نمیکنی خیلی خودتو بهش تحمیل کردی؟

ما قهر بودیم، خودش اومد آشتی،،، بعدم قرار داشتيم امروز که کلا از صبح رفتارش عوض شده،، جواب صبح بخیر منم نداد 

یارب نظر تو بر نگردد.
ما قهر بودیم، خودش اومد آشتی،،، بعدم قرار داشتيم امروز که کلا از صبح رفتارش عوض شده،، جواب صبح بخیر ...

دوست دیگه ای ندار ه احیانا

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
ما قهر بودیم، خودش اومد آشتی،،، بعدم قرار داشتيم امروز که کلا از صبح رفتارش عوض شده،، جواب صبح بخیر ...

عزیزم تو رو تو دستش نگه داشته 

خودت میگی قهرامون بیش از روزای خوبمون بوده

چرا داری رابطه مریض رو ادامه میدی

تموم کن 

ببین لیاقتت اینه؟