2777
2789
عنوان

دخترا بگيد چه رفتاری کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 19 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما قهر بودیم، خودش اومد آشتی،،، بعدم قرار داشتيم امروز که کلا از صبح رفتارش عوض شده،، جواب صبح بخیر ...

چجوری برگرشت؟؟ اخه گفتی بلاکت کرده

من در جریانت هستم قرار بود بری واسه تولدش ببینیش چیشد

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
چجوری برگرشت؟؟ اخه گفتی بلاکت کرده من در جریانت هستم قرار بود بری واسه تولدش ببینیش چیشد

عزیزم سلام 

خودش برگشت،از بلاک خارجم کرد و گفت معذرت ميخوام و خیلی اصرار داشت همو ببینیم،منم رفتم ديدمش، ولی روز بعدش پیام داد گفت من نمی تونم بمونم و حالم بده و این حرفا... اما باز من زنگش زدم جواب ميده و ميگه کار دارم و زود قطع میکنه، به نظرت چیکار کنم؟ ایندفعه واقعا ميخوام درست بشه چیکار کنم؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.
عزیزم سلام  خودش برگشت،از بلاک خارجم کرد و گفت معذرت ميخوام و خیلی اصرار داشت همو ببینیم،منم ر ...

من میدونم چی شده ولی باید تحملشو داشته باشی.

عزیزم اون از گیر دادنات خسته شده و رفته ک رفته و باید بگم ک بعد از تو رفته با یکی دیگ ولی از اونجایی ک هنوز ب فکرت بوده باز برگشته حالا اینجا دو تا ابهام هس اینک هنوز رابطش با دختر قبلی تموم نشده یا اینک میترسه باز بیاد باهات و تو گیر بدی ولی تو بهش زنگ نزن چن روزی و استوری های بیخیالی و شاد بزار ببینیم چی میشه

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.