2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بد قليون 🥴  هر دفعه يه بهانه ايي بيار ديگه رفت و امد كم مي شه به خودي خود

اره ولی شوهرم همکاری نمیکنه زیاد.این اذیتم می‌کنه.

تازه دیشب اومده میگه بیاید شمام بکشید گیر ندید ب ما

به نظرم رک به شوهرت بگو دوس نداری باهاشون رفت و آمد داشته باشی. اصلا رو نده بهشون قلیون بکشن خونه ات

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
اره ولی شوهرم همکاری نمیکنه زیاد.این اذیتم می‌کنه. تازه دیشب اومده میگه بیاید شمام بکشید گیر ندید ب ...

چه پرو 

قاطع برخورد كن ختي اگه شوهرت خوشش نياد مثلا اگه در ماه سه بار مي رفتيد خونه همديگه به شوهرت بگو م يه بار ميام بلاخره محبوره به حرفت گوش كنه

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
من که فکر نمی‌کردم ی همچین موردی پیش میاد.چون اونم یهویی اینجوری شده اه

امکانش هست. ولی ازدواج انقدر پیچیده س که قبلش باید خیلی از جوانبو در نظر بگیری. 

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  
دعوامون شده شدید.باید دیگه نزارم قلیون بیارن خونمون

آره اصلا اجازه نده

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
من که فکر نمی‌کردم ی همچین موردی پیش میاد.چون اونم یهویی اینجوری شده اه

رک بگو حالم بدمیشه خونم بو دود بگیره کلاسم میاد پایین.وای سردرد گرفتم وای دلم دردگرف این چه بوییه یه دوبارم با پوزخند نگاه کن یکم خوار وخفیفشون کن دیگه نمیکشن.منم همینکارو کردم