2777
2789
عنوان

شوهرم از خواهرم پول قرض میخواد

318 بازدید | 12 پست

خواهرم  پول نداده شوهرمم بدش اومده میگه دیگه بدم اومده ازش

خواهرمم یه دلایل خودشو داره من این وسط موندم نمیدونم چیکار کنم اعصابمو خورده طرف کیو بگیرم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن نباید عادت بدی شوهرت از خونوادت قرض بگیره، قبل این که بگه خودت باید بگی نداره پول الان ک قرض بده. پرروو میشه باور کن، شوهر من ی بار از مامانم گرفت حالا همیشه انتظار داره و منم همیشه میگم که برو از بابای خودت بگیر. 

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

شوهرت پر توقعه دم عید خیلی رو میخواد ادم از کسی پول قرضی بخواد بعدم دعوا کنه که چرا طرف نداده بهش بگو برو از خواهرای خودت بگیر به فامیل من چیکار داری 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
بد حساب نیس اما میگه من رو انداختم باید بده اونم درگیره کار خودش دلایل خودشم داره  گیری افتادم ...

شما نباید با خواهرت دعوا میکردی!

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی