2777
2789

به شهر نیست دنبال تربیت خانوادگی مناسب باشید

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به شهر داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

معمولا تو این جور تاپیکا دعوا میشه. ولی در کل هر کی با فرهنگ خودش وصلت کنه. ترک با ترک. شمالی با شمالی. ... البته استثنا هم داریم ولی خیلی از زن و شوهرایی که تفاوت فرهنگی دارن همدیگه رو درک نمیکنن

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
معمولا تو این جور تاپیکا دعوا میشه. ولی در کل هر کی با فرهنگ خودش وصلت کنه. ترک با ترک. شمالی با شما ...

زن قبلی شوهرم ترک همشهری و فامیلشون بود ایناهم ترک. طلاق شد. دوتا عروس همشهری فارس دارن طلاق نشده. من هم فارسم هم غیرهمشهری خیلی درگیری داریم. دوتا تفاوت. بعد تو شهرمن مردها مسولیت پذیر ولی اکثرا خرابن تو شهر اون وفادارتر ولی بیخیال انگار. چون الان هم شوهرم هم کل خانوادشون بیخیالن. ی وسیله ضروری خراب بشه هیشکی درست نمیکنه. شوهرمم بی مسولیته همش ب تیپش مینازه آزمون دکتراش تمرین زبان  اینا واسش مهمه. تو مجردی میتونست اینکارارو بکنه چرا زن گرفت من آرزوی خانواده گرم و بچه داشتم. ی زندگی متاهلی واقعی. 

متاسفانه الان فهمیدم ک بیخیالیها و ازاین شاخه ب اون شاخه پریدن شوهرم تو پدرشوهرمم بوده

درسته. بعضی، از ایرادات بزرگتراشون درس میگیرن و دقیقا نقطه مقابل والدینشون و مثال عینی ادب از که آموختی از بی ادبان میشن و بعضی ها هم متاسفاته عینا رفتار غلط والدین رو تقلید میکنن

درسته. بعضی، از ایرادات بزرگتراشون درس میگیرن و دقیقا نقطه مقابل والدینشون و مثال عینی ادب از که آمو ...

شوهرمنم همش تقصیر بی پولیشو یامیندازه گردن من یا گردن زن قبلیش