2777
2789
عنوان

از چه ذکر و توسلی برای مادر

246 بازدید | 21 پست

سلام خانومها شما از چه ذکر و توسلی برای مادر شدنتون نتیجه دیدید اگر بگید ممنونتون میشم

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

من عید 97 می خواستیم بریم مشهد، صبحی که یم خواستیم راه بیفتیم بیبی مثبت شد؛ ولی دیگه نمی تونستیم نریم. رفتیم ولی چند روز بعد به خونریزی شدییییییییییید افتادم و خلاصه دفع شد. بعد رفتم حرم، رواق حضرت زهرا که یک رواق هست مخصوص خانم ها؛ اون جا دفترچه های ختم حزب قرآن جمعی می دادند. از 13 رجب شروع می شد. گرفتم یکی را و شروع به ختم قرآن کردم. روزی که اولین ختمم تمام شد 7 مرداد بود؛ همان روز بی بی مثبت شد پر رنگ پرنگگگگگگگگ، الان اخرای بارداریمه دو دور دیگه هم بعد اون دوره گرفتم که داره تمام میشه و می خوام دوباره زنگ بزنم و یک دور دیگه ختم قرآن بگیرم. من این خیر را دیدم  و نتیجه گرفتم. به امید سلامتی همه مامانا و نی نی ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که فعلا ازچیزی جواب نگرفتم .....به نظرم تاقسمت نباشه وخددنخواد اسمونم به زمین بیاد نمیشه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
من عید 97 می خواستیم بریم مشهد، صبحی که یم خواستیم راه بیفتیم بیبی مثبت شد؛ ولی دیگه نمی تونستیم نری ...

الهی شکر که مادر شدی منم متاسفانه سقط داشتم ممنون از راهنماییت

من که فعلا ازچیزی جواب نگرفتم .....به نظرم تاقسمت نباشه وخددنخواد اسمونم به زمین بیاد نمیشه

امیدوارم به همین وقت عزیز بزودی زود مادر بشی و تاپیک بارداریتو بزنی 

بزار من نذوراتمو بگم😐

نذر ۱۰ عروسک به نیت حضرت رقیه به بچه های بهزیستی.

نذر ۷۲ عدد شیر تک نفره به حضرت علی اصغر .ببرم روز شیر خوارگان حسینی بدم به بهزیستی تا آخر عمرم

نذر هرسال قربونی گوسفند تو محرم

نذر ۹ تا مرغ هر ماه بدم به فقیر.تو ۹ ماه بارداریم

نذر صبحانه دعای ندبه روز جمعه برای تقریبا ۶۰ نفر تو امامزاده شهرمون

نذر صد تومن پول به امام رضا

نذر سفره ی صلوات

خودمم هروز دعای توسل و زیارت عاشورا و سوره یس میخوندم

امیدوارم به همین وقت عزیز بزودی زود مادر بشی و تاپیک بارداریتو بزنی 

مرسی عزیزم انشالله....خداکنه باردارشم برای حضرت زهرا و به حرمت علی اصغر سمنو میپزیم انشالللللللله....

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
بزار من نذوراتمو بگم😐 نذر ۱۰ عروسک به نیت حضرت رقیه به بچه های بهزیستی. نذر ۷۲ عدد شیر تک نفره ...

الهی شکر که نتیجه دیدی چه نذر های قشنگی کردی 

مرسی عزیزم انشالله....خداکنه باردارشم برای حضرت زهرا و به حرمت علی اصغر سمنو میپزیم انشالللللللله... ...

الهی امین حتما میشی 

مرسی عزیزم.منو شوهرم هردو مشکل داشتیم در کمال ناباروروری باردارشدم واقعا معجزه شد.انشالله شما هم بزو ...

تو الان بارداری و پاک دستتو میزاری رو دلت و تکون های قشنگ نی نی رو حس میکنی برای ما هم دعا کن

الهام جون من هشت اسفند این دوره ختمم تموم میشه دوباره که شروع کردم حتما نیت می کنم برای نی نی دار شدن تو بخونم. مطمئن باش تا چهار ماه بعدش که ختم تمام بشه مادر شدی. خبر نی نی دار شدنت را بده