دیگ بهش هیچی نمیگم. چون هرکاری بکنم بگم بریم شرق میگ ن غرب اینجور آدمیه. فقط میخاد خوارم کنه. خودم میخرم قسطشم میدم. میشم تو خونه کار تو خونگی برمیدارم.
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
من بودم که پولو سرمایه گذاری می کردم خودش خرج زندگیو بده اپشن دیگه نمی مونه
مردم زن و شوهر عین کوه پشت همن اونوقت من انگار با دشمنم تو ی خونه ام. الان جاریمم مغازه اجاره کرده کارمیکنه.اون عیب نداره ب من رسید زندانیم کرده. میدونی فقط باید کارخودمو بکنم وقت قسط رسید یهو بگم عه قسطام. ندم ک نمیشه مجبوره قبول کنه برم حتی کنار دست خودش کارکنم بهم حقوق بده. ی راهی پیدامیشه. ولی دارم میسوزم ک بقیه چجوری زندگی میکنن مردهای دیگ انقد چوب لای چرخن اخه؟؟؟؟
میدم مستاجر نصف قسطام درمیاد واس بقیش کارخونگی برمیدارم. از لج کردنش دارم آتیش میگیرم اقلا هماهنگ نی ...
مام ی شش ماه اولمون صفر بودیم
من که اصلا خرج کردن و خونه داری بلد نبودم شوهرمم بدتر از من، شوهرمم پول نمیداد خودشم ولخرج انگار دوست دخترش باشم راه به راه کادو و هزار چیز دیگه
بعد فهمیدیم دنیا دست کیه و چخبره
تصمیم گرفتیم مام زرنگ باشیم
مام ی شش ماه اولمون صفر بودیم من که اصلا خرج کردن و خونه داری بلد نبودم شوهرمم بدتر از من، شوهرمم پ ...
اون هیچی نمیخره ولی فقط ادعا داره. از اینک میگه تقصیر توعه بدم میاد ی بار اول ازدواج یکی بهش زنگ زد پیشنهادکاری تو اراک بود شوهرم گفت ماهی 5تومن گیرم میاد. خب میرفت. مگفت تو هم باید بامن بیای گفتم من بذار خونه مامانم. برو حالا خودت. بعدا یفکری میکنیم. نرفت و کار پرید و گفت تقصیر توعه. تو شهرغریب همینجور الکی میخاد منو بکشونه ببره. گیج
اون هیچی نمیخره ولی فقط ادعا داره. از اینک میگه تقصیر توعه بدم میاد ی بار اول ازدواج یکی بهش زنگ زد ...
با صفر نمیشه شهر دیگه رفت
[QUOTE=82101788]با صفر نمیشه شهر دیگه رفت[/QUOTتو 35سالگی هیچی نداره فقط قسطای ی وامش از فبل ازدواجمونه و ی موتور ک میگ نصفش مال داداششه.میگفت کاری هست واقعا کاریه. فک میکردم باهاش میتونم زندگی بسازیم ولی همیشه باید خودش سرش بخوره ب سنگ تا بحرف من برسه ولی دفه بعدم همینجوره عبرت نمیگیره
همین نوشتی تصمیم گرفتیم ماهم زرنگ باشیم منم بهش میگم ولی همون آش همون کاسس نهایت میگ غر نزن من همینم
چی بگم والله
بیمه داره ی روزنه امیدی برا پیریت باشه؟
ن نداره کارش پرورش ی خوراکی بود ی گوشه خونه باباش ارمایشگاه زده بود تولیدی. میدونم اشتباه کردم خیلی ...
فقط بچه دار نشو، فعلا آینده ای نداری اونطور که از ظاهر زندگیت مشخصه