2777
2789
عنوان

یه روش عالی برای لاغری+عکس

472 بازدید | 20 پست

سلام. خانومای خوشگل من اخیرا از یه روش خیلی خوب برای لاغری استفاده کردم و میخام به شما هم توصیه کنم از این روش استفاده کنید. 

یه نرم افزار هست به اسم بشقاب

اینو از نرم افزار بازار دانلودش کنید و نصب کنید . بعد از طریق همون بازار اگه اشتباه نکنم 12 تومن برای یک سال به حسابش واریز کنید. بعد سن و قد و وزنتونو به نرم افزار میدید و وزن هدفتونم تعیین میکنید . فقط خیالی نباشه که بتونید بهش برسید! 

مثلا من قدم 164 و وزنم 66.5 بود و وزن هدفمو 59 تعیین کردم و بعد نرم افزار ازم سوال کرد میخای هر ماه چند کیلو کم کنی و من 2کیلو رو تعیین کردم چون به نظرم اگر در ماه بیشتر از 2کیلو کم کنم رژیمم هم خیلی سخت میشه و تهش به اتصرافم ختم میشه و هم ممکنه بخاطر کاهش وزن سریع پوستم شل بشه . پس 2کیلو دو در ماه تعیین کردم. بعد نرم افزار برای من میزان کالری 1178 کالری در روز رو تعیین کرد . و نوشت اگر در روز 1178 کالری مصرف کنی طی 3ماه به وزن 59 کیلوگرم میرسی

من عکس های نرم افزار رو هم براتون میفرستم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این تصویر نشون داده که من امروز از مقدار کالری مورد نیاز روزانه خودم چقدشو مصرف کردم و چقد جا داره تا شب مصرف کنم

خوبی این نرم افزار اینه که مثلا اگه من احساس کنم خیلی کالری زیادی مصرف کردم میتونم با انجام یه فعالیت مثلا پیاده روی توی خونه ، یه مقدار از کالری دریافتیمو بسوزونم

مثلا توی عکس بعدی من 30 دقیقه توی خونه راه رفتم و 118 کالری سوزوندم و 4لیوانم آب خوردم و بشقابم اینجوری شده  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

عکسا جابجا شد! عکس اولی که گذاشتم بعد از پیاده روی بوده و این عکس که الان میخام بذارم قبل از پیاده رویه

خب حالا چجوری تعیین میکنیم که در روز چند کالری خوردیم؟ 

این نرم افزار یه بخشی داره به اسم تقویم روزانه. میری توی بخش تقویم روزانه و مثلا افزودن صبحانه رو انتخاب میکنیم و اگه مثلا نون بربری خوردیم نون بربری رو سرچ میکنیم و مقدارشو تعیین میکنیم و کالریشو برامون وارد میکنه. مثل این عکس پایین

اسمش چیه 

بشقاب

مثلا من امروز صبحانه این چیزا رو خورده بودم و وارد نرم افزار کردم و نرم افزار برام مقدار کالریشو وارد کرد  

من توی کمتر از یک ماه با این نرم افزار 2 کیلو کم کردم در حالیکه پارسال کلی باشگاه رفتم و نهااااایتا توی دو سه ماه نیم کیلو کم میکردم. 

توی این مدتی که با این نرم افزار بشقاب پیش رفتم چون توی خونه برای کالری سوزی فعالیت میکردم همش یا پیاده روی کردم و یا حلقه زدم و خوشبختانه از همون نواحی هم لاغر شدم یعنی رونا و شکم پهلوم بوضوح لاغرتر شده

فقط یه یه چیزی رو در نظر داشته باشید توی این نرم افزار مثلا برای خوابیدن و لم دادن و .... هم مقداری کالری سوزی تعیین کرده اما من اصلا خوابیدن و لم دادن و نشستن و ... رو بعنوان فعالیت در نظر نکرفتم چون میدونم اگه اینا رو هم بعنوان فعالیت در نظر بگیرم تهش 30 کیلو هم اضافه میکنم.! پس شماهام الکی به خودتون تخفیف ندید و به خودت سخت بگیرید