2777
2789
عنوان

چی نخرم؟

102 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها برا سیسمونی چی استفاده نمیشه چی خریدین که پشیمون شدین مثلا همکارم میگه کالسکه نخر.و چه چیزی واجبه غیر از لباس.در مورد مینی واش هم بگین کاربرد داره

من کمدولباسوشوینده خریدم باسرویس خواب چندتا دشک تعویض

گهواره خواعرشوهرمم اوردم فعلا تخت نخریدم دستوپاگیر

وقتی پیاده هیچ جانمیرم کالسکه بدردم نمیخوره خونه مادرشوهرمم 2قدم راهه کرایه صندلی ماشین نمیکنه روروک میگن خوب نیس گذاشتم هرچی هروقت لازم شدبخرم دستوپاگیرنباشه

خدایا بخاطر همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب متفاوته عزیزم

مثلا من کالسکه لازمم بود ولی کریر یکبارم استفاده نشد همینطور قنداق فرنگی..

قصری واسه بچم خریدم یکبارم استفاده نشد

لباس سایز صفر گرفتم فقط یه دستش استفاده شد

اسباب بازی زیاد نگیر در حد جغجغه و چند تا اسباب بازی آهنگی

پستونک گرفتم ولی پسرم نگرفت و خیلی چیزای دیگه مثل پستونک میوه خوری و پدر بچه و شیشه شیرو این چیزا اصلا استفاده نشد و نو مونده

ممکنه شما به بچه شیشه و پستونک بدی یا تو کریر بذاری یا هرچیز دیگه...

من سرویس خواب از این نوجوانی ها گرفتم چون تو این مملکت با این گرونی چشمم ترسید گفتم الان دستم بازه بگیرم ... حوله چند دست لباس گرفتم کریر گرفتم ولی ن از این گرونا  تشک تعویض  خریدم چندتا پارچه خشک کن با ناخن گیر تب سنج و فلاسک و شیشه شیر یاک وسایل ک من ترجیح دادم بزرگ و جادار باشه چون دانشجو ام بچه رو میبرم میارم دماسنج مواد شوینده و پوشک کلا خورده ریزش شد ششصد تومن فقط تنها چیزی ک تو دلم موند کالسکه است که من از این تاشو ها دلم میخواست که مادر شوهرم فوضولی کرد من ی تاشو انتخاب کردم که تا پنج سالگی کاربرد داشت مادرش رفت خودش ی دونه از این پلاستیکی قدیمیا دید منم لج کردم نخریدم روروئک نگرفتم و نمیگیرم کتاب داستان و دوتا عروسکم گرفتم  گفتم خورش اسباب بازی انتخاب کنه بهتره ... بقیم یادم نمیاد 😅

دخترم نفسمه ....