2777
2789
عنوان

داداشم

580 بازدید | 29 پست

سلام داداش من ۳۲ سالشه یه دختره از اشناهامون محرم تو هیئت میبینتش عاشقش میشه بعد شمارش و پیدا میکنه و هی زنگ میزنه بهش داداشمم هنوز ندیده بودش فقط عکسش و فرستاده بود  بعد گفت بزار برم ببینمش اگه دیدم خوبه بریم خواستگاریش دیروز برای بار اول رفتن بیرون میگه نپسندیدمش خیلی بد حجابه کاپشن کوتاه پوشیده با شلوار لی پاره و لاک جیغ و ارایش غلیظ میگه دیگه انقدر بد حجاب نمیخوام  از طرف دیگم قدش خیلی کوتاه ست و بهم نمیخوره حالا میگه چه طوری بهش بگم نمیخوامش دلش نشکنه شما بگین بهش چی بگه خود داداشم گفت کم کم بهش کم محلی میکنم ولی باز دلش براش میسوزه 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم واقعیت رو بهش بگه بهتره شاید اون دختر بخاطر عشقش وضعیتشو درست کرد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

😅 داداشت قدش چنده؟!

من نمیخوایم مقایسه کنم یا معیارها رو‌ جابجا کنم اما منو نامزدم ۳۰و خرده ای اختلاف قدی داریم

اما تیپشون بهم نمیخوره ، راحت بهش بگه داداشت ازدواجیه و تیپ و‌سلیقشون باهم فرق میکنه

عکساش مگه همین تیپ نبوده؟

یادم تورو فراموش..

اگه با قد دختره مشکل داره هیچ وقت جلو نره برا ازدواج الان دلش بشکنه بهتره تا اینکه ی عمر داداشت چشش دنبال یکی دیگه باشه

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩

هیچی بهتر ازین نیست که خیلی منطقی بهش بفهمونه که قصدش فعلا ازدواج نیست..

الان اون دختر امیدوار شده،تا بیشترازین دل خودشو خوش نکرده بره باهاش صحبت کنه

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 

باید مستقیم و چکشی بهش بگه شما در چارچوب سلیقه من نیستی. اگه ادامه بده بیشتر وابسته ش میکنه و بیشتر گناه داره

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...