2777
2789
گفت هرچى مادرم ميگه حقته سقط كرده بودم همرام دكتر نيومد من اينقدر حالم بد بود وسط بيمارستان پخش زمي ...

شرشوی منم تازه ک نامزدشدیم وضع مالیشون بهم ریخط بم گف ازروی توس ک اینجوری ریختیم بهم اصلاازیادم نمیره

برای شفای پدرم دعاکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه بار ی کارایی کرد که تا ته وحودم سوخت و هیچ کقت نه خودم و نه خونوادم فراموش نمیکنیم اصلا دوس ندارم بازگوش کنم

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  
من چی بگم قبل من خواستگاری دختر عموم رفته بود حواب رد داده بود بهش من بیشعور نمیدونستم بعد عروسی فهم ...

این رفته خواستگاری و تمام،شوهرم ۶ سال بپاش بود،اونم رفته بود خارج و شوهر کرده بود،

گفت دختریتو ازت گرفتم حسابتم ک خالی کردم بی دردسرم داری طلاق میگیری تویی ک ضرر میکنی برا من هیچ اتفا ...

ميگفتي هووووي حيوون يواااشتر....خوبه كه ميدوني نامردي كردي ... بلاخره يه مرد پيدا ميشه تو زندگيم ....

از تو نامردتر تو دنيا وجود نداره ....

عطر گل هستم ....عقده گزارش داشتن ... رو كاربري بيگناه من خالي كردن ...👎🏻

سر بی احترامی های برادرش و خانمش و دخالتهای بیجای مادرشوهرم دعوامون میشد زیاد،منم گفتم یکبار به مامانت تذکر بده گفت نمیخام مامانم دلش بشکنه ،درصورتی که من یه هفته سرکاراشون بیمارستان بودم. خیلی دلم شکست ازین حرفش چون میدید من چقد صبوری کردم.

من نشستم بروی می بخری برگردی/ترسم اینست مسلمان شده باشی جایی...
سر بی احترامی های برادرش و خانمش و دخالتهای بیجای مادرشوهرم دعوامون میشد زیاد،منم گفتم یکبار به ماما ...

خانومی کردی عزیزم.

خوب بودن کار هرکسی نیست

می دانم که روزهای خوبی در راه است
ميگفتي هووووي حيوون يواااشتر....خوبه كه ميدوني نامردي كردي ... بلاخره يه مرد پيدا ميشه تو زندگيم ... ...

چی بگم والا قانون ک نداریم همچی ب نفعشونه اینم روش بزار هر غلطی میخوان بکنن ن زورمون میرسه ن چیزی

چی بگم والا قانون ک نداریم همچی ب نفعشونه اینم روش بزار هر غلطی میخوان بکنن ن زورمون میرسه ن چیزی

به چوب خدا ايمان داشته باش .....يه روزي يه جايي تو ايندش يا از زنش يا بچه هاش شايدم تو كار وبارش يه جوري بد ببينه و چوبشو بخوره تا عمر داره صورتت بياد جلو چشاش و عذابش بده ......

شك نكن .....

عطر گل هستم ....عقده گزارش داشتن ... رو كاربري بيگناه من خالي كردن ...👎🏻