2777
2789
بعد اون ش.هرم داشت  مغازه رو می بست  ،چون به اون گفته بود دیگه بدون تو  حوصله این جا ...

میدونی داستان زندگیت که گفتی یاد سریال او یک فرشته بود افتادم ماه رمضون نشون میداد حس میکنم اون زن یه شیطان که درلباس آدمی جلوه کرده

لایک نکن ممنون  
خدایا مارو از شر شیطان وشیطان صفتا حفظ کن

الهی آمین

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اون ش.هرم داشت  مغازه رو می بست  ،چون به اون گفته بود دیگه بدون تو  حوصله این جا ...

اين قسمتشو خودت مقصري كه نرفتي خونشون بي آبروش كني بالاخره پدري مادري برادري صاحبي داره ديگه. آبروشو اگه ميبردي تا اخر عمرش يادش ميموند دور مرد متاهل رو خط بكشه  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اين قسمتشو خودت مقصري كه نرفتي خونشون بي آبروش كني بالاخره پدري مادري برادري صاحبي داره ديگه. آبروشو ...

شمارشو از گوشی همسرم برداشته بودم میتونستم هرچییی از ذهنم میاد نثارش کنم ...

پدر شوهرم آدرس خونش داشت میتونستم برم جلو پدر مادرش بی آبروش کنم ...

به خاطر شغل مادرم با بیشتر معلما و مدیران مدارس شهرمون اشناییم ،میتونستم کاری کنم هیچ مدرسه ای نتونه  بره کار ... خیلی کارا ...میشد کرد 

ولی شوهرم قبل هر چی به جون بچم قسمم داد که کاریش نداشته باشم .

و هم اینکه اگه کسی از زبان من  بفهمه ترکم میکنه ، و میتونه.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

خدا ازش نگذره ولی عجیبه اگه دوستت داشته اگه اومده خواستگاریت چرا باید بعدش اذیتت کنه؟؟؟

فقط با خواهر و برادرم رابطه داشتم اونم چن روز بعد عقد داداشم شنیده بود دست بزن داره نگران بود گوشی نداشتم ز میزدن گوشی اون ک بده من باهاشون صحبت کنم الکی میگف خواب بد دیدم منم از همه دلخور بودم ک چطور بدون اینکه با من حرف بزنن منو بهش دادن میگفتم اره خوبم

اینم میگف بد حرف بزن بگو دیگه مزاحم زندگیمون نشن.بعد

من درد داشتم موقع نزدیکی ک بعدا فهمیدیم بخاطر عفونت و زخم دهانه رحممه از درد بی اراده پاهام قفل میشد ماهیچه هام‌منقبض میشد میگف لج میکنی سر رلبطه و تماس برادر و خواهرم کتکم میزد