عزیزم سوالاتو از الهه بپرسی بهتره میترسم اشتباه راهنماییت کنم ولی چیزی ک من از حرفای الهه و آقای شریفی فهمیدم اینه: بیخیال شدن یعنی تو خواستت رو اول بگو و بعدش دیگه رهاش کن و فقططط روی ایمان و امیدت ب خدا و داشتن حس خوب و تمرکز بر خوبیها کار کن ک مطمعنننن باشی ک بهش میرسی و ترس و دلهره نداشته باشه ک اگه نشه چی؟ اگه نتونستم چی؟ اگه نیاد چی؟ اگه اگه اگه... نگی!!!! بگو اگه بشه چی میشه؟😉(این جمله خیلی خوبه واسه من ک خوب بوده) و تجسمات مثبت بکن ک ب آرزویی ک میخای رسیدی و اون لحظه رو تجسم کن ک شاد و خوشحالی فقط شادیات رو تو اون لحظه تصور کن. تو فرض کن ک واقعا ب خواستت رسیدی، چه عکس العملی داری و چه حالی داری😄 الانم باید همون حس رو داشته باشی تا۳سوت ب خواستت برسی😊 ب خدا و ب مهربونیش شک نداشته باش تا سریع ب خواستت برسی
وقتی خدا میگه از من بخواهید تا بهتون بدم باید بهش توکل کنیم و ایمان داشته باشیم ک خدا رو حرفش وایمیسته و بدقولی نمیکنه! البته تو ب خدا بگو ک خداجونم من فلان خواستمو میخام ولی راضی ام ب رضای تو و هرچی تو بخای من مطمعنم ک بهترینه و مسلما راضی ام. تو تجسماتتم جوری تجسم کن ک کلی باشه نه اینکه ریز ب ریز خواسته خودت رو تجسم کنی چون ممکنه خواسته تو ب صلاحت نباشه و خدا چیزی دیگه و از راهی دیگه رو برات درنظر گرفته باشه تا راهها رو واسه کائنات نبندی و بزاری خدا کار خودش رو بکنه.
مثلا کسی ک میخاد حتما با شخص خاصی ازدواج کنه باید بگه خداجون من فلانی رو میخام ولی اگه صلاحمه جورش کن و توی تجسم کردن باید زمانی رو تجسم کنه ک ازدواج کرده و خوشبخته و داره کارای عروسیش رو میکنه و... نه اینکه فقط رویا پردازی کنه ک با فلان شخص هستش.اوکی؟ امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم😊