2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک قانون جذب بیاین الهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 769 پست
سلام به همه دوستان مهربونم امیدوارم حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد.آرزو می ...

قربووونت برم دوست خوووبم مرسی یاد منم بودیییی    

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

چندروزه به تاپیک سر نزدم    وقت نمیشه عیده عروسی داریم خونه تکونی انگیزمو از دس دادم دو سه روزه نامه هم ننوشتم ای خداااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گوش میکنم فایلا رو مرسی عزیزم ک فرستادی ....میگما بیخیال میشی یعنی چی من میگم راضیم ب رضای خودت ...

عزیزم سوالاتو از الهه بپرسی بهتره میترسم اشتباه راهنماییت کنم ولی چیزی ک من از حرفای الهه و آقای شریفی فهمیدم  اینه: بیخیال شدن یعنی تو خواستت رو اول بگو و بعدش دیگه رهاش کن و فقططط روی ایمان و امیدت ب خدا و داشتن حس خوب و تمرکز بر خوبیها کار کن ک مطمعنننن باشی ک بهش میرسی و ترس و دلهره نداشته باشه ک اگه نشه چی؟ اگه نتونستم چی؟ اگه نیاد چی؟ اگه اگه اگه... نگی!!!! بگو اگه بشه چی میشه؟😉(این جمله خیلی خوبه واسه من ک خوب بوده) و تجسمات مثبت بکن ک ب آرزویی ک میخای رسیدی و اون لحظه رو تجسم کن ک شاد و خوشحالی فقط شادیات رو تو اون لحظه تصور کن. تو فرض کن ک واقعا ب خواستت رسیدی، چه عکس العملی داری و چه حالی داری😄 الانم باید همون حس رو داشته باشی تا۳سوت ب خواستت برسی😊 ب خدا و ب مهربونیش شک نداشته باش تا سریع ب خواستت برسی

وقتی خدا میگه از من بخواهید تا بهتون بدم باید بهش توکل کنیم و ایمان داشته باشیم ک خدا رو حرفش وایمیسته و بدقولی نمیکنه! البته تو ب خدا بگو ک خداجونم من فلان خواستمو میخام ولی راضی ام ب رضای تو و هرچی تو بخای من مطمعنم ک بهترینه و مسلما راضی ام. تو تجسماتتم جوری تجسم کن ک کلی باشه نه اینکه ریز ب ریز خواسته خودت رو تجسم کنی چون ممکنه خواسته تو ب صلاحت نباشه و خدا چیزی دیگه و از راهی دیگه رو برات درنظر گرفته باشه تا راهها رو واسه کائنات نبندی و بزاری خدا کار خودش رو بکنه.

مثلا کسی ک میخاد حتما با شخص خاصی ازدواج کنه باید بگه خداجون من فلانی رو میخام ولی اگه صلاحمه جورش کن و توی تجسم کردن باید زمانی رو تجسم کنه ک ازدواج کرده و خوشبخته و داره کارای عروسیش رو میکنه و... نه اینکه فقط رویا پردازی کنه ک با فلان شخص هستش.اوکی؟ امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم😊

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلام مریم جونم الهی قربونت برم ممنون مهربون @مریم۱۹۸۴    منم صدات کردم بگم الهی تو زندگی ...

سلاااام شیما جون وااای این همه دعای خوب رو چکار کنم منننننن😄😄😄😄😄 ان شاء الله تمامش اول واسه خودت  بشه بعد واسه بچه های تاپیک و بعدش من😄

چه خبرا؟ کم پیدایی دلم برات تنگ شده بود😗😗😗

قربووونت برم دوست خوووبم مرسی یاد منم بودیییی      

عزززیززمممی مگه میشه یادم بره

میدونم سرکاری سرت شلوغه کم میایی ولی یادم ک نمیره همچین گلی بینمون هست😍😍😍😍

چندروزه به تاپیک سر نزدم      وقت نمیشه عیده عروسی داریم خونه تکونی انگیزمو از دس د ...

عزیزم عیبی نداره گریه نداشتیماااااا... عید ک خوبه ازش بیشترین استفاده رو بکن ببین چقدر همه چی نو میشه،دلهای ماهم داره نو میشه،دیدمون نو میشه،زندگیمون نو میشه😄😄😄بعدشم تا باشه همیشه شادی عروسی باشه تبریک میگم😗 سعی کن حتی شده ۱ساعت از وقتت رو آخر شبا بیای تاپیک تا انگیزت کم نشه.منم شبها بیشتر میتونم بیام. ممنون از الهه ک اینجا رو باز میزاره حالا بعدش کم کم میریم تل...بعدشم نامه ک عیبی نداره ننوشتی خودتو در قید و بند نزار ک ناراحتش بشی.منم دیگه نمینویسم اصلا هدف از نامه نوشتن اینه ک حسمون خوب بشه و تمرکز ب خواستمون کنیم وگرنه تو میتونی بدون نامه نوشتن تجسم خوب کنی و هرروز زبونی خواسته ات رو ب خدا بگی و تصورات خوب بکنی و حس و حالت رو خوب کنی و تمرکز ب داشته ها و نعمتهای زندگیت کنی و شکر گذاری ام زبونی انجام بدی.مثلا حتی داری راه میری بگو خدایا ممنون ک میتونم کارای شخصیم رو خودم انجام بدم داری لباس میپوشی بگو... اینا همه شکرگذاریه دیگه نیازی ب نوشتن نداره ک.... شبها هم ک میخابی ب نعمتهایی ک داری فکر کن و شکرگذاری کن و شده حتی ۱۰دقیقه تجسم مثبت خواسته ات رو بکن و بخاب و همینطور اول صبح ک هنوز تو تختخوابی تجسم خوب بکن. من حتی دفتر شکرگذاری ام نمینویسم چون خیلی وقتم پره فعلا و بعدشم با حرف زدن با خدا بیشتر آرامش میگیرم.توام ببین با چی بیشتر راحتی باید فقط حس وحالت رو خوب کنی. این چیزا فقط تمرینه واسه حس خوب داشتن!!! تمرینننن... تمرین فقط نوشتن ک نیست شفاهی ام میتونه باشه😁اوکی؟پس نگران هیچی نباش😊ب تمااام خواسته هات به زووودی میرسی🤗

سلام به همه دوستان مهربونم امیدوارم حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد.آرزو می ...

مرسی عزیزدلم از دعای خوبتتتتت برای همه تون انشالا

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
عزیزم عیبی نداره گریه نداشتیماااااا... عید ک خوبه ازش بیشترین استفاده رو بکن ببین چقدر همه چی نو میش ...

عزیزدلم بخدا خیلی بهم انگیزه دادی سعی میکنم همینجوری کنم واقعا خوشحالم دوستایی مث شمادارم دیگه کم کم داشتم ناامید میشدم پیامت خیلی انگیزم داد مرررسیییی    

سلاااام شیما جون وااای این همه دعای خوب رو چکار کنم منننننن😄😄😄😄😄 ان شاء الله تمامش اول واسه خود ...

مرسی عزیییززززم قربونت برم   نمیدونم چرا وقت نمیکنم  بیام صبحام کار میکنم نمیشه بیام بعدظهرم میرم باشگاه تا میام خونه شام و ظرف و اینا یهو شب میشه خستم ولی دل و فکرم پیشتونه  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
عزیزدلم بخدا خیلی بهم انگیزه دادی سعی میکنم همینجوری کنم واقعا خوشحالم دوستایی مث شمادارم دیگه کم کم ...

آفریننننن حالا شدددددد😍😍😍😍 فقط به خدا نزدیک بشو

این رمز رسیدن ب خواسته هاته

وقتی باخدا باشی حست هم خود ب خود خوب میشه و ب ارزوهات میرسی ب زووودی😄