بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره گوش میکنم فایلا رو مرسی عزیزم ک فرستادی ....میگما بیخیال میشی یعنی چی من میگم راضیم ب رضای خودت خدا جون بعدشم هر از گاهی تو ذهنم تجسم میکنم اینجوری درسته
خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
اره گوش میکنم فایلا رو مرسی عزیزم ک فرستادی ....میگما بیخیال میشی یعنی چی من میگم راضیم ب رضای خودت ...
عزيزم اینکه بیخیال شی ینی هییییچ استرس و نگرانی بابت خواستت نداشته باشی حالا تجسم میکنی هرکار میکنی بکن ولی از ته دلت باید ایمان داشته باشی ک اون خواسته برآورده شدست فقط طبق زمان بندی الهی ک بهترین زمانو برامون درنظر گرفته میاد سمتمون و برآورده میشه ❤️
سلام به همه دوستان مهربونم امیدوارم حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد.آرزو می ...
سلام مریم جونم الهی قربونت برم ممنون مهربون @مریم۱۹۸۴ منم صدات کردم بگم الهی تو زندگیت فقط شادی ببینی همیشه بخندی همیشه شاد باشی و تو زندگیت پر از اتفاقای قشنگ باشه همیشه حس و حالت عالی باشه و همیشه ب خدا روز ب روز نزدیکتر شی و ب تک تک خواسته هات برسی دوستم ممنون بابت دعای قشنگت
تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز