2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک قانون جذب بیاین الهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 769 پست
🔶 نگران فاصله رویاهایت 🔷 و 🔶 حقیقت اکنونت نباش 🔷 اگر می توانی 🔷 چیزی را تصور کنی 🔶🔶🔶 ...

واااای این چه قشنگه😉مرسییئییییییی فاطییی جان

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه دوستان مهربونم امیدوارم حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد.آرزو می ...

سلام ب روي ماهت مرسي گلم ازدعاقشنگت اميدوارم توام هرچي زودتربه تمام خواسته هات يكي  يكي برسي وسازدنيابراي توام كوك كوك باشه

آیهان عشق مامانه😍
سلام به همه دوستان مهربونم امیدوارم حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد.آرزو می ...

مرسی عزیزم . امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد دوست مهربون من    

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  

مرسی دوست قشنگم

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
قابلی نداشت جیگر...آقای شریفی تو فایلاشون اینو گفتند. گوش میکنی؟!  کانالش رو؟  @voisertea ...

اره گوش میکنم فایلا رو مرسی عزیزم ک فرستادی ....میگما بیخیال میشی یعنی چی من میگم راضیم ب رضای خودت خدا جون بعدشم هر از گاهی تو ذهنم تجسم میکنم اینجوری درسته

🔶 تو میتوانی 🔸 همانی باش که می خواستی 🔷 تو میتوانی 🔹 تمام آن چیزهایی باشی که روزی رویای آن در ...

عالی بود متنات خیلی بهم امید میده😘😘😘😍😍😍

اره گوش میکنم فایلا رو مرسی عزیزم ک فرستادی ....میگما بیخیال میشی یعنی چی من میگم راضیم ب رضای خودت ...

عزيزم اینکه بیخیال شی ینی هییییچ استرس و نگرانی بابت خواستت نداشته باشی حالا تجسم میکنی هرکار میکنی بکن ولی از ته دلت باید ایمان داشته باشی ک اون خواسته برآورده شدست فقط طبق زمان بندی الهی ک بهترین زمانو برامون درنظر گرفته میاد سمتمون و برآورده میشه ❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سلام مریم جونم الهی قربونت برم ممنون مهربون @مریم۱۹۸۴  منم صدات کردم بگم الهی تو زندگیت فقط شادی ببینی همیشه بخندی همیشه شاد باشی و تو زندگیت پر از اتفاقای قشنگ باشه همیشه حس و حالت عالی باشه و همیشه ب خدا روز ب روز نزدیکتر شی و ب تک تک خواسته هات برسی دوستم ممنون بابت دعای قشنگت  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
عزيزم اینکه بیخیال شی ینی هییییچ استرس و نگرانی بابت خواستت نداشته باشی حالا تجسم میکنی هرکار میکنی ...

اهان مرسی عزیزم من تجسم میکنم ولی بازم میگم هر جور خدا صلاح میدونه توکل ب خودت