2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک قانون جذب بیاین الهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 769 پست

سلام دوستان چ موضوع خوبي من كلاسش رو ميرم الان اينجا هم اين موضوعه خيلي كمكم ميكنه

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعطیلیا کجا رفتید دخترا؟من همش بیمارستان بودم مامانم مریض شده.     دیروزم تولدم بود &nbs ...

تولدت مبارک عزیزدلم الهی همیشه شاد و سلامت و سرزنده باشی عشقت با همسرت پایدار و ب پای هم پیر شین بچه هاتم سالم و موفق باشن خودتم ب خواسته هات برسی    

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
من ک همش خوونه بودم ،ان شاالله مامانت هم خوب خوووب میشه حاالش ... تولدت هم مبااارک باشه جووون😍😍😍

مرسی عزیزدلم اگه قبلا بود خودمو میباختم اما این چند روز همش مراقبه کردم.فقط دیشب یه کم گریه کردم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
تعطیلیا کجا رفتید دخترا؟من همش بیمارستان بودم مامانم مریض شده.     دیروزم تولدم بود &nbs ...

ما خونه بودیم ،خونه ی مامانم و خونه ی مادرشوهر

ای جانم بلا دوره انشاالله ،حالشون بهتره مادر گلتون؟؟

به به تولدت هزاران بار مباررررررک دوستم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

سلام... خوبید دوستان؟

چقد منتظر امروز بودم...بیام...

امروز کلی اتفاق عالی قرار برامون بیوفته خدایا شکرت که دوستانم رو پیدا کردم

چند روزی نبودم امروز اومدم دیدم تاپیک بسته است 

الان که پیداتون کردم خیلی خوشحالم دوستان

خدا بد نده عزیزم

تولدتم مبارک انشالله که همیشه شاد و خوشبخت باشی

منم خونه تکونی عید رو شروع کردم که انشالله به همه ی خواسته های مهم میرسم💪💪💪

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

فقط ي چيز بگم ك اين موضوعات و مثبت انديشي واقعا تأثير داره و واقعا تأثير مثبت تو زندگي داره بخصوص گام هاي اخرش ك شكر گذاريه من ك خيلي معجزه ديدم

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند