2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک قانون جذب بیاین الهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 769 پست

منم رفتم تو تاپیکهای ذخیره شده هی گشتم دیدم نیست اومدم تو اعلانها زدم دیدم نوشته تعطیل شده

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی ،خوبی دوستای عزیززززم

خداروشکر که همدیگرو پیدا کردیم ،وااااای من خیلی عادت کردم به الهه جون و شماها 

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
بزا ج بده نی نی یار،،  اگه برنگشت میریم تل گرام

میگم نکنه چون تاپیک ما ارتعاش مثبت بستن اخ اقای شریفی میگف دوس ندارن ما مفهموم ارتعاشو بدونیم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
بچه ها امروز فهمیدم چقد همتونو دوس دارم چقد کنارتون خوشحالم از دورتک تکتونو میبوسم     ...

واقعااااا خیلییییییییییی بهم عادت کردیم منم واقعا دلتنگتون بودم صب خوشحال بودم ک میتونم بیام پیشتون امروز🤩🤩

آخه همسرم تعطیل بود اصلا خونه نبودم این چن روز نت نداشتم بیام اینجا حسابی دل تو دلم نبود خلاصه بیام پیشتون 🥰

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلام دوست خوبم دلم و اس همتون تنگ شد

فداتشم رفیق ،منم دلتنگتون بودم شدید 😘😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
داشتم بهت پیام میدادم عزیزم ک دیدم اومدی 

فدات شم من چقدر خوشحالم پیش شماهام😉

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
تعطیلیا کجا رفتید دخترا؟من همش بیمارستان بودم مامانم مریض شده.     دیروزم تولدم بود &nbs ...

من ک همش خوونه بودم ،ان شاالله مامانت هم خوب خوووب میشه حاالش ... تولدت هم مبااارک باشه جووون😍😍😍

تعطیلیا کجا رفتید دخترا؟من همش بیمارستان بودم مامانم مریض شده.     دیروزم تولدم بود &nbs ...

عززززیزم ایشالا ک خیلیی زود خوب خوب میشن ❤️❤️❤️❤️

تولدتم مبارک خانوم خشگل و جذاب 🤩🤩 ایشالا ک همه چی همیشه بروفق مرادت باشه و خوشبخترین باشی کنار خونواده عزیزت 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️😘😘😘

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

تولدتون مبارک.ان شالله زود خوب بشن

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.