2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک قانون جذب بیاین الهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 769 پست
بچه ها امروز فهمیدم چقد همتونو دوس دارم چقد کنارتون خوشحالم از دورتک تکتونو میبوسم     ...

قربونت گلی خانم ،وااای بخدا منم بدجور بهتون عادت کردم ،ساعت ۹ که میشه یه بی قراری خاصی میاد سراغم 😁😁😁

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
ما خونه بودیم ،خونه ی مامانم و خونه ی مادرشوهر ای جانم بلا دوره انشاالله ،حالشون بهتره مادر گلتون؟؟ ...

والا یهو بیدار میشه از خواب میبینه دهن و چشم و اینای یه سمتش کج شده حالت سکته.خیلی حول کردیم اما من دقیقه ای که بهم خبر دادن گفتم خدایا بار این مشکل رو دوش تو میذارم کمک کن که مسیله حادی نباشه.خداروشکر سکته نبود گویا مال فشار بوده و یه ویروسی که روی عصب 7 مغز میشینه

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه شما عزیزان من هم را بلاکید دوستان

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
خدا بد نده عزیزم تولدتم مبارک انشالله که همیشه شاد و خوشبخت باشی منم خونه تکونی عید رو شروع کردم ک ...

ممنونم عزیز دلم.ای جان مبارک دل و جونتون باشه

ممنونم عزیز دلم.ای جان مبارک دل و جونتون باشه

ساراجون تولدت مبارک گلم❤❤❤

دیشبم تولد دختر من بود😄

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

الهه من سه روزه بخاطر مشغله وحشتناک نتونستم نامه بنویسم انقد خسته بودم که بیهوش میشدم.االان چکار کنم؟ادامه بدم یا از اول شروع کنم؟

والا یهو بیدار میشه از خواب میبینه دهن و چشم و اینای یه سمتش کج شده حالت سکته.خیلی حول کردیم اما من ...

مطمعن باش حالشون خوب خوب میشه به لطف و مرحمت خدایی مهربونمون 

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
الهه من سه روزه بخاطر مشغله وحشتناک نتونستم نامه بنویسم انقد خسته بودم که بیهوش میشدم.االان چکار کنم ...

اره عزیزم ادامه بده همونو اشکال نداره ❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
ساراجون تولدت مبارک گلم❤❤❤ دیشبم تولد دختر من بود😄

ای جونم تولد دختر زیباتون مباااااارک گلم