2777
2789
عنوان

بچه ها چه کنم دارم روانی میشم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 60 پست
دیتشویی فرنگیه دیگه ؟  شاید بخیه هات درست و حسابی نبوده  اصلا قاطی کرده جذبی زده  ...

آره دستشویی فرنگی شوهرم برام گرفت ان شاالله خدا از زبونت بشنوه بخدا داغونم کارم شده‌ گریه

خدایا به امید خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چجوری همش بخوابه... یعنی حموم نره بیرون نره مهمونی نره اصلا نمیتونم هضمش کنم

حموم چند دقیقه ای 

نه اونطور که فکر میکنی 

بیرون هم نره 

منم بچه اولم ۹ ماه برای گردش و خرید بیرون نرفتم 

خانه مادر هم پشت ماشین درازکش بودم 

همه جا بیشتر استراحت 

البته من نسبت به دوستانی که گفتم تحرک داشتم خودم غذا درست میکردم ولی خب تکونهای ماشین و گردش برام بد بود 

غذا هم از بیرون هم میگرفتیم

اما همون موقع دوستی از،همسایگانم باردار بود ارزوش بود بفهمه بارداری و مشکلاتش چیه متوجه نمیشد بس که بارداریش راحت بود و ان شاءالله همیشه راحت باشه

ما گروه بارداری بودیم همین پارسال یکی بخاطر لکه بینی اینطوری کرد  چندسال پیش همکارمم اینطور ...

آخه من فقد یه روز بود خون دیدم رفتم سونو گفت دهانه رحمت بستس استراحت کردم ودارو قط شد تو ماه شیش اینجور شد ینی ممکنه تو شیش این اتفاق افتاد از این باشه 😢😢

خدایا به امید خودت
آخه من فقد یه روز بود خون دیدم رفتم سونو گفت دهانه رحمت بستس استراحت کردم ودارو قط شد تو ماه شیش این ...

من جنین دومم یه روزه با خون کارش ساخته شد 

پیش میاد دیگه

منم هزارجور فکر و خیال و تحلیل و بررسی

منم همین چن روز پیش بچم سقط شد ,منم همش فکرم درگیره ک من چیکار کردم ک اونطوری شد ,دکتر گفت ی ماه دیگه بیا ازمایش بنویسم دلیلشو بدونیم 

لطفا ی ,,,صلوات ,,,مهمونم کنید ,,,, اللهم صل علی محمد وال محمد 
نمیدونم چطور😢 بخیه ها باز شدن

قبلا فریز کرده بودی؟

چون فریز دهانه رحمو شل میکنه.

منم فریز کردم دکتر احمق ۴ بار فریزم کرده بود 😭

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
نه فریز نکردم 

حتما دکترتو عوض کن.

دوما دوباره که باردار شدی استراحت مطلق شو بدون نزدیکی. ان شاالله این سری سالم میاد تو بغلت.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

اخش عزیزم منم دقیقا همین حالت وداشتم الان خدارا شکر ۶ ماهه ازون بستر رها شدم ب لطف خداوند پسرمو برام نگهداره محتاج دعاتونم گلممم لطف کنید دعای شما بهتر مستجاب میشه