2777
2789
عنوان

بچه ها چه کنم دارم روانی میشم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 60 پست
من جنین دومم یه روزه با خون کارش ساخته شد  پیش میاد دیگه منم هزارجور فکر و خیال و تحلیل و برر ...

آخه دوازده هفته بود یه روز خون دیدم وبعد قط شد دکتر گفت رحمت بستس بچه سالمه ینی ممکنه هفته ۲۳ با اینکه استراحت بود وسرکلاژ کردم از همین باشه یا ربطی به اون نداره

خدایا به امید خودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا منم داغون شدم از فکر کردن

دیگه ی چاره چیه عزیزم.,منم هز حاملگی های بعدیم میترسم  اما نمیتونم ک خودمو دیونه کنم ,کم خود خوری کن

لطفا ی ,,,صلوات ,,,مهمونم کنید ,,,, اللهم صل علی محمد وال محمد 

عزیزم بچہ ھا درست میگن کلا دراز بکش خواھرشوھرہ ابجیم کلا دراز کشید حموم نمیرفت ھمون جا سر جاش آب میاوردن میشستنش من چند نفرو شنیدم کلہ بارداری دراز کشیدن

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
آخه سیزده هفته بود یه روز خون دیدم وبعد قط شد دکار گفت رحمت بستس بچه سالمه ینی ممکنه هفته ۲۳ با اینک ...

چراهایی هست که تا یکی نیاد تو بغلمون و اروممون نکنه بی جوابه 

منم همینم مثل شما 

ولی ان شاءالله خدا دامنتو سبز کنه 

ای خدا چقد من بدبختم 😢😢

اشکال ندارہ بعدش سالم میاد بغلت این بندہ خدا ھفت بار آی وی اف کردہ بود سقطم داشت کلہ بارداریش خون ریزی داشت بالاخرہ الان دخترش بغلشہ ابجیم ھشت سالہ نی نی ندارہ توکلت بہ خدا باشہ واقعا استراحتتو مطلق کن کلشو دراز بکش انشااللہ سالم دنیا میاد

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
اشکال ندارہ بعدش سالم میاد بغلت این بندہ خدا ھفت بار آی وی اف کردہ بود سقطم داشت کلہ بارداریش خ ...

منم هشت ساله بخدا خسته شدم همش تلاش آخرش هیچی

خدایا به امید خودت
خدا کنه بخدا خسته شدم همش میگم کاش بمیرم 

حس همه ی مامانهای بچه از دست داده هست

ببین وقتی بیاد اینقدر شیرینه 

ولی باید صبر کنی رحمت استراحت کنه چون بالای سه ماه بودی 

رحمت سه ماه فکر کنم باید استراحت کنه 

میاد و پشت هم میان 😁

منم هشت ساله بخدا خسته شدم همش تلاش آخرش هیچی

انشااللہ این دفعہ نی نی میاد خدا بخواد میشہ خودتو سرگرم کن تا وقتش 💋💋💋