2777
2789

افسوس بخورید ای کاش اون کارو نمی کردم من چنین موردی داشتم یعنی اتیش میگیرم یادش میوفتم اونم وقتی هست که بدون اینکه بدونم یکی از دخترهای فامیل شوهرم عشق اولش بوده زیاد از چهره اش تعریف کردم نه یک بار نه دوبار هزار بار اخه خیلی قشنگ بود لعنتی

حالا فك كردم چي شده

مهم نيست 

مهم اينه كه شما رو ترجيح داده به اون

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شغلمو‌بخاطر ازدواج ترک کردم 

کاری ک‌واسه رسیدن بهش و رسوندنش یه اون مرحله خیلی زحمت کشیدم اونم تو ۲۰ سالگی

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

نامزدم نميذاشت ارايش كنم

يه بار هي گفتم دختراي دانشگامون خيلي خوشگلن تا اون بپرسه چرا خوشگلن من بگم چون ارايش ميكنن اونم بگه خب توام آرايش كن 

ولي نگفت و من خيلي ضايع شدم خيلي

حالا فك كردم چي شده مهم نيست  مهم اينه كه شما رو ترجيح داده به اون

ممنون اما همش میگم با خودم اون لحظه که من ایینجوری میگفتم شوهرم توی دلش چی با خودش میگفته خلاصه خیلی کلافه میشم