الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
شوهرم منم همیشه پشت تلفن موقع خدافظی میگه قربووووونت بچسبونمت😑😑
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
وقتی میریم بیرون دوهزار باااار تکرار میکنه ۲۰۰بارشو اهمیت نمیدم ۲۰۰ بارشو با ارامش میدم تو که اعصابم بهم نریزه بقیشم چپکی نگاه میکنم میگم وای خدا خستم کردی
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
اون:هی بزرگتر میشی خوشگلتر میشی این لباسو نپوش تح...میکنه چ بو خوبی میدی.. خوشمزه اس بووووس بوووس ...
بعضی وقتا میره دستشویی یا میخاد اب بخوره منم بیدارم میبینم بوسم میکنه نازم میکنه پتورو میکشه سرم بعد بغلم میکنه میخابه فرداش میگم تو خواب اصلا بغلم نکردی اونم اعتراف میکنه و منم کیف میکنم
من:اووووققققق چه بوی گندی توشکمت سگ مرده؟؟؟ . . .اون:یه کوچولو زدم بخدا من:درحال باز کردن ...
من یا میگم نمیدونم تو چی میخوری که انقدر بدبو یا میگم خدایا انگار ریدن رو فرش خونه😖😖😖یا میگم بو فاضلاب میدی ۳۰۰ بار دعوامون شده سر این قضیه کلی هم دادو بیداد کردم ولی اصلا گوش نمیده اسپری خوشبو کننده یکسره دستمه😣😣
هنوز بیداری؟؟ بخدا مریض میشی بخاطر خودت میگم ساعت چنده ؟؟؟ منم نفس در سینه حبس😥 دی ...
خخخخ برا من با اخم میگه خاموش کن اون لامصبو منم مثلا خودمو زدم خواب بعد که دیگ میبینم فهمیده بیدارم یه لبخند دندون نما میزنم و فقط نگاش میکنم اونم برمیگرده میخابه
منو یا از لپام محکم میکشه یا گاز میگیره رو مخمه بیشتر وقتاهم سرهمین دعوامون میشه اخرشم میگه سندش به نامم حرفی داری؟😐😐
شوهرم منم همیشه پشت تلفن موقع خدافظی میگه قربووووونت بچسبونمت😑😑
😂😂😂
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤