2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106470 بازدید | 1117 پست

من هروقت زنگ میزنم موقع برگشتنش به خونه ؛اگه نزدیک باشه بگم کجایی؟میگه پا ها تو ،وا کن اومدم

بی ادبع دیگه چیکارش کنم

مامان نازنین و جوونم فوت شده برای شادی روحش صلوات میفرستیدلم براش تنگ شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من:بریم بازار😌

همسر:الان وقتش نیست😪

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
من:مراقب خودت باش     اون:چشم.به قربانت بچسبانم    

شوهرم منم همیشه پشت تلفن موقع خدافظی میگه قربووووونت بچسبونمت😑😑

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
- موهاتو بکن تو - وااااای تروخدا بسه

وقتی میریم بیرون دوهزار باااار تکرار میکنه ۲۰۰بارشو اهمیت نمیدم ۲۰۰ بارشو با ارامش میدم تو که اعصابم بهم نریزه بقیشم چپکی نگاه میکنم میگم وای خدا خستم کردی

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
من هروقت زنگ میزنم موقع برگشتنش به خونه ؛اگه نزدیک باشه بگم کجایی؟میگه پا ها تو ،وا کن اومدم بی ادب ...

خیلیییی خندیدم...باحال بود

آندم که باتوباشم یک سال هست روزی....واندم که بی توباشم یک لحظه هست سالی
اون:هی بزرگتر میشی خوشگلتر میشی این لباسو نپوش تح...میکنه چ بو خوبی میدی.. خوشمزه اس بووووس بوووس ...

بعضی وقتا میره دستشویی یا میخاد اب بخوره منم بیدارم میبینم بوسم میکنه نازم میکنه پتورو میکشه سرم بعد بغلم میکنه  میخابه فرداش میگم تو خواب اصلا بغلم نکردی اونم اعتراف میکنه و منم کیف میکنم

من:اووووققققق  چه بوی گندی توشکمت سگ مرده؟؟؟ . . .اون:یه کوچولو زدم بخدا من:درحال باز کردن ...

من یا میگم نمیدونم تو چی میخوری که انقدر بدبو یا میگم خدایا انگار ریدن رو فرش خونه😖😖😖یا میگم بو فاضلاب میدی ۳۰۰ بار دعوامون شده سر این قضیه کلی هم دادو بیداد کردم ولی اصلا گوش نمیده اسپری خوشبو کننده یکسره دستمه😣😣

هنوز بیداری؟؟ بخدا مریض میشی  بخاطر خودت میگم  ساعت چنده ؟؟؟ منم نفس در سینه حبس😥 دی ...

خخخخ برا من با اخم میگه خاموش کن اون لامصبو منم مثلا خودمو زدم خواب بعد که دیگ میبینم فهمیده بیدارم یه  لبخند دندون نما میزنم و فقط نگاش میکنم اونم برمیگرده میخابه

او:فشفشه(بهم میگه فشفشه) ی بوس بده😚 من:😶 او:😘😘😘😘😘😘😘گاز من:وای کشتیم چته وحشی دیگا حق ندا ...

منو یا از لپام محکم میکشه یا گاز میگیره رو مخمه بیشتر وقتاهم سرهمین دعوامون میشه اخرشم میگه سندش به نامم حرفی داری؟😐😐

شوهرم منم همیشه پشت تلفن موقع خدافظی میگه قربووووونت بچسبونمت😑😑

😂😂😂

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤