2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106470 بازدید | 1117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چه خبر خانم؟

هیچی چه خبر؟

بریم بیرون؟هرجاکه تو بگی

کجارو داریم بریم؟

تو چشام پر خوابه.دارم میمیرم از خستگی شعبه غوغا بود امروز

دیالوگ همیشگی خراب بشه اون دادگاه

اولی ها همسر ودومی ها هم خودم

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
😭😭😭😭😭😭😭چرا شوهر من اینجوری نمیگه؟چرا انقدر کم رو و خود داره ؟😟😟😟😟😟

خودت شروع کن خودتو بزن به اون راه خجالتو برار کنار بهش مثلا پنج شنبه ها بگو امروز پنج شنبستا با شیطونی انقدر خوشش میاد اونم کم کم شروع میکنه راحت باش باهاش

خودت شروع کن خودتو بزن به اون راه خجالتو برار کنار بهش مثلا پنج شنبه ها بگو امروز پنج شنبستا با شیطو ...

گفتم ولی نمیگه .شبم حالا من هرچقدر برم سمتش خودش نخواد بیخیال میخوابه .

کلا از مردایی که نیاز خودشون به رابطه رو میگن خوشم میاد این هیچی نمیگه 😞

گفتم ولی نمیگه .شبم حالا من هرچقدر برم سمتش خودش نخواد بیخیال میخوابه . کلا از مردایی که نیاز خودشو ...

باید تنبیه بشه😈😈بشهیبار من به شوهرم گفتم بیا برای رابطه نیومد خوابید یبار پنج شنبه از صبح مغزشو خوردم انقدر گفتم امروز پنجشنبس لباس باز پوشیدم ارایش کردم همشم درو برش میچرخیدم شب که اومد گفتم من پریودم خیلی حالش گرفته شد گرفتت خوابید  منم گفتم این به اون در

هرشب هرشب  شوهرم.سرمو بخارون کمرم بخارون سرمو ماساژ بده کمرم ماساژ بده من. وااااااااای😪😪

شوهر منم اینجوریه پشتمو بخارون موهامو بخارون سر گوشمو دست بکش😂😂😂😭😭😭😠😠😠

اون همیشه میگه جوجه خودمی،  شوهرم هیکلیه من ریز میزه،

منم میگم نفس کی بودی عشق من ،اونم میگم خودم خودم من همیشه در جوابش یه مشت تحویلش میدم،

دو ساله ازدواج کردیم

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت