2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

کلا تاکلمه احساسی نگم‌ نمیگه زورم میاد.تکرر حرفاش بری بیرون چکار بری خونه مامانت چکار تاازه پیشت بود.پول ندارم نهار چی هست اوضاع خراب پاشو ساعت۱۱ونیم ......هرچیم بخام بخرم بلاااستثنامیگه این تحفه است براچیت😭😖😥😡

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.سلام عشقم خوبی ؟خسته نباشی عزیزم !اون .سلام عزیزم تو خوبی عشقم ؟چه خبر .؟من .سلامتی خبری نیست .اون :کسی زنگت نزد؟من:نه .کی میای خونه عزیزم ؟اون:کارداری جایی میخای بری عزیزم ؟من:نه همینطوری پرسیدم اون:۱ساعت دیگه میام ...این مکالمه هر روز بین ما رد وبدل میشه هر روز .خخخخ.

خدایا ازت ممنونم که بعداز ۹سال منو به عشقم رسوندی😘

هرروز صبح

من از توی اتاق خواب:عشقـــــــــــــــم آشغالاااااااااااا یادت نره

شوهرم:اینم از بدرقه من ...بردم بابا بردم 😑😑بجای بوسیدنته😞

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

شوهر:۱۰۰۰۰ساله منو ماساژ ندادی

من:همین دیشب دادم

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

شب موقعه خواب که میشه میگه عشقم فردا میای منو برسونی ماشینو ببری ی وقت کار داری منم میگم باشه عزیزم .ولی صبح که میشه صدام میزنه میگم عشقم تو روخدا حال ندارم خودت برو من بعدن میام ماشینو ازت میگیرم .😂😂😂شوهرم میگه باز منو گول زدی این داستان هر روز صبح اجرا میشه نمونش همین امروز صبح😂😂😂😂

خدایا ازت ممنونم که بعداز ۹سال منو به عشقم رسوندی😘

اگ قهر کنم میاد از شونم میزنه میگه نیازی( فامیلیم)چایی بیار منم میگم وظیفه چلاغی خودت بردار بعدم ک اشتی😂

درحالت عادی کجایی 

دارم میام 

کی نیم ساعته دیگه خونم میشه دوساعت ولی اقا هنوز پیداش نیس 

چایی هس  وای چ بویی و دوان دوان میره تو اشپز خونه غذا رو نگا میکنه

۹۹/۹/۹  💖💖