2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂نه چون شوهرم  از خورشت کرفس متنفره ...هربار با ذوق میپرسه چی داریم منم میگم کرفس 😂😂😂 ...

آها از اون لحاظ  

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
همسر: خسته شدم از دستت من: خسته نباشی همسر: قربون تو😂

به به

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
برنمیداره ک آخرش خودم باید بردارم

همشون همینن

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

به سلام میگه :ی یامتامیاد تو میگه ی یام

همسرم خسته نباشی

من خودت خسته نباشی

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
خوبی همشهری جان, چه هوای توپی داریم این روزا, هر چند یه کم سرد شده.

مرسي دوستم

تا ديروز ظهر امارات بوديم، تا برگشتيم سرما خورديم هر سه تامون

اونجا سرد نبود ولي اينجا خيلييييي سرد شده😏

آخر سر اون گوشیت رو می کوبم تو دیوار خرد شه. نورش نمی ذاره بخوابم.  😴😴😴😴

چ خشن