2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست
😂😂😂وای😂😂😂😂

☺️

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی اغلب خورشت کرفس؟؟؟بیرون روی پیدا نمیکنید؟؟؟     من خیلی کرفس دوس دارم ولی حیف اگه بخو ...

😂😂😂😂نه چون شوهرم  از خورشت کرفس متنفره ...هربار با ذوق میپرسه چی داریم منم میگم کرفس 😂😂😂😂اتفاقا اصلاا لب نمیزنه چه برسه به هرشب خوردن

بخدا الان یه دستم گوشیه،یه دستمتو سر آقا...اونم با خیال راحت سرش تو گوشیشه و نود میبینه😒 منو کشته ...

هرشب که خونه باشه میخواد😑حتی اگه تمام روزو بیکار و درحال استراحت باشه😐😐من هر شب ماساژ نمیدم خواهر چه خبره مگه 

بحثو عوض میکنم لوسبازی درمیارم از زیرش درمیرم گاهی هم حال داشته باشم ماساژ میدم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من: پاشو برو سر جات بخواب اون:پنج دقیقه دیگه  پنج دقیقه بعد من:پاشو برو سرجات  ...

😂😂😂😂😂😂😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...