2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست
شوهر:بیا ماساژم بده😆 من:ای خدا من چقد بدبختم،خدایا منو بکش،هرروز باید ماساژ بدم😟😯😕😰😞 شوهر:😏 ...

دقیقا من😑چرا اینا اینقد ماساژ دوس دارن اخه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من به شوهرم روزی صد بار میگم موش کی بودی عشقم اونم میگه گ..زوی کی بودی😐😐😐حالا به جونیم قسم اگه ی ...

😐😂خو ی چیز بگو حالشو بگیر

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام چی داریم ؟؟؟؟ خورشت کرفس😂😂

ینی اغلب خورشت کرفس؟؟؟بیرون روی پیدا نمیکنید؟؟؟  

من خیلی کرفس دوس دارم ولی حیف اگه بخورم شب و روزم یکی میشه

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
اوع😐 اونوقت چی میگی؟

بسته به اون روز داره اگه از دستش ناراحت باشم مثلا میگه من همسرم راااا میگم به شخمم هم حساب نمیکنم و کار خودم را میکنم 😁 بد عصبانی میشه ولی اگه راضی باشم ازش میگم دوووست میدارم

من:سلام عزیزم صبح بخیر خوبی؟ ایشون:سلام فدات شکر زنده ام.من:چ خبر ؟ایشون:هیچ بازار گشاد و افتضاح🤪🤭جدیدا خیلی میناله از اقتصاد منم زیاد پی نمدم

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
من: دست خر كوتاه شوهرم: خر عمته😐

😂😂😂وای😂😂😂😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...