2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106470 بازدید | 1117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شوهرم روزی صد بار میگم موش کی بودی عشقم

اونم میگه گ..زوی کی بودی😐😐😐حالا به جونیم قسم اگه یه بار جلوش همچین کاریو کرده باشم الکی میگه😐😐😐

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

شوهر:بیا ماساژم بده😆

من:ای خدا من چقد بدبختم،خدایا منو بکش،هرروز باید ماساژ بدم😟😯😕😰😞

شوهر:😏

دوباره من:😒😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مواظب خودت باش

تو هم همینطور

حالا انگار داریم میریم میدون جنگ

بعد احوالپرسیمون پشت گوشی هم تو فامیل سوژه است. نمیدونم چرا؟ میگن شما که تا ی ربع پیش باهم بودید. چقدر احوالپرسی میکنید😐😁

امضا🤔
من:این جاش اینجاس؟ او:حالا برمیدارم خستم

😐خب خسته اس😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

شوهرم:عزیزم ممنون که شب ها از خوابت میزنی و به بچه شیر میدی

من: خواهش می کنم 

هرروز اینو میگه هفت ماهه 🤣🤣🤣🤣🤣

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

من مجردم

دیالوگ منو مامانم هر روز

مامانم پاشو ظرف ها رو بشور نزار بمونه یکی میاد یوقت

من الان حال ندارم بزار بره پایین غذام میشورم 

مادرم دم ب دقیقه پاشو این اشغالا رو جمع کن از وسط خونه

من 😩😩😩 باشه

غذا چی گذاشتی گشنمه 

هیچی نداشتیم املت درست کردم 😁

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

من: دست خر كوتاه

شوهرم: خر عمته😐

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....