2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دیالوگ های ماکه زیاده که هرروز تکرارمیکنیم ومن هربارعشق میکنم ازکدوم بگم اخه؟؟؟حرفای عشقولانه وبازم حرفاوحرکات سxسی ....هردومون عشق میکنیم باهم وازدست شوهرم ازخنده روده برمیشیم😍😍😍😍قربونش بشم

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
ممنوون گلم بابت همدردیت.دعای خیرت از هرچیزی با ارزش تره😘😘خدا بچه هاتو سالم نگه داره

عزیز منی خواهر مهربونم😘😘😘😘

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
من به شوهرم روزی صد بار میگم موش کی بودی عشقم اونم میگه گ..زوی کی بودی😐😐😐حالا به جونیم قسم اگه ی ...

وااآاای خیلی خوب بود جوونیم قسم🤣🤣🤣

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍

هرشب:

من: ماتحتتو نکن به من بخواب  😤

همسر: خو خوابم این وریه چی کار کنم 😭

و اشک ریزان بر می گرده و من تمام هیکل میفتم روش می خوابم و تا غلت بعدی روشم.

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍
وااای گفتی.... شوهر منم بیچارم میکنه با خاروندن  منم خییلی بدم میاد هی غر میزنم اخرشم منت میذار ...

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

من بوس بده 

اون خستم 

من خب دلم تنگ شده 

اون باشه بیا 😒😒😒

من گشنمه غذا بیارم 

اون بیار بدو 

اون دستاتو بشور 

من باشه 

اون کثیفه خب 

من از الکی میرم دستامو خیس میکنم میگم شستم 

اونم قانع میشه😉😂😂😂😂

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤