2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

-چای گذاشتی عشقم؟

-کتری رو گذاشتم جوش بیاد

-چرا انقد اینترنت مصرف میکنی کم فیلم دان کن

-باشه بابا اومدم بیرون اصن

-بزن آی فیلم - بزن نسیم 😑😑

-فری من گشنمه

-بیخود گشنه ته هیچی تو خونه نداریم بگیر بخاب

اینا جملاتیه که بدون استثنا هر روز تکرار میکنیم

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب ۹۰ درصد پستا دیالوگ نهار چی بزارم رو داره

منم همیشه میپرسم نهار چی بزارم میگه هرچی میزاری بزار میگم خب اخه هیچی نداریم یه چیزی بگو دیگ میگه تو زن خونه ای چرا از من میپرسی

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

من:ایندفعه لباساتو بندازی رو تخت همرو میریزم توکوچه

همسر:دفعه بعد تکرار نمیکنم

هنوز بعد پنج سال دفعه بعدش نرسیده

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

من- منو دوست داری؟😳

شوهرم - اوهم( سرش تو گوشی)😌

شوهرم- چی داری بخوریم؟ 😊

من - فلان غذا!😐

من- نمیای بخوابی؟😒

شوهرم- فوتباله!😇

من- خدایااااا خسته شدم😭

شوهرم- باز انقباض داری😩

من- خدایا ... خدایاااا ...یا حضرت فاطمه نجاتم بده!😭

شوهرم- باز درد داری؟😧

من- لگنم خورد شده😭

شوهرم- هانیکووو😍

من-هوم😮

شوهرم- دوستت دارما😉

من😌

اون: چه شکم گنده ای.چه هیکل ضایع ای😣 من: برو بابا😊

سلام عزیزم اگه تپلی هستی و خواستی بچه دار شی حتما سعی کن لاغر کنی اونوقته که اگه مشکل دیگه نداشته باشی سریع بچه دار میشی به امید خدا

_کجا میخوای بری؟ +بیرون _میدونم، کجای بیرون؟ +خارج بیرون _😠😠😠 +😂😂😂

تو منی یا من توام؟؟🤣

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄