2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست
نصیحت کار شوهره منم هست  ولی کو گوش شنوا     بگو چشم کار خودتو کن

خخ مگه راه دیگه ای هم هست اگه لجبازی کنم اینقدر میگه به کاهو خوردن بیفتم😅

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخ مگه راه دیگه ای هم هست اگه لجبازی کنم اینقدر میگه به کاهو خوردن بیفتم😅

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

عصر که از خواب بیدار میشیم:

همسر : چای گذاشتی یا بزارم؟

من :بزاااار 

روزی چندبار

پیف یکیشون پی پی کرده (دوقلوی 1/5 ساله داریم)

من : دخترتو ببر بشور

همسر: باشه پس پوشکشو باز کن

چند لحظه بعد.... همسر : اگه پیپیش شل باشه دست نمیزنم ها...خودت بیا

من: باشه   

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
ی بار تعریف میکرد ...بچه بوده خیلی عروسک دوس داشته مادر بزرگش بش میگه اگه مث دخترا عروسک بازی کنی زی ...

ببین یه کاری میگم انجام بده درست میشه،هر وقت دستش اونجا بود یا بزن رو دستش یا نیشگونش بگیر اینو چند هفته تکرار کن بلکه درست شه،دیگه نکنه این کارو 😂😂😂😂

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉