2777
2789
عنوان

کمبود ویتامین D

2061 بازدید | 14 پست

خانوم گلا کسی بوده بخاطر کمبود ویتامین دی باردار نشه من بخاطر ویتامین دی پری هام نامنظم شده بود آزمایش دادم جوابش ۷ بود الان هفته ای یه دونه ویتامین دی ۵۰۰۰۰ میخورم پری هام منظم شده تقریبا کسی بوده که بخاطر کمبود این ویتامین بارداریش سخت شده باشه چیکار کردین

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

ویتامین د با دارو خیــــــلی زود جبران‌میشه

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم هفته ای تجویز شده برام. هم روزانه

بماند ک تنبلی میکنمو نمیخورم😥😥

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

اينكه باردار نشه رو نميدونم اما اجازه بارداري رو نميدن! ميگن اول ويتامين درماني بشي بعد اقدام كني

دوست من هر روز تو افتاب ميخابيد

ويتامين د ميخورد

تخم شربتي ميخورد

دو سه ماه مصرف كرد بعد ديگه ميتونست اقدام كنه

البته ورزش هم رفت حالا اونو نميدم ك برا چي رفت

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
من هم هفته ای تجویز شده برام. هم روزانه بماند ک تنبلی میکنمو نمیخورم😥😥

منم تنبلی کردم پیگیر نشدم نا منظمی پریمو الا ۹ ماهه اقدامم تازه آز دادم ویتامین دی کم داره بدنم سه ماهه منظم شدم بنظرتون باردار نشدن بخاطر اینه

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

ببین عزیزم،منم شنیده بودم که کمبود دی تری می‌تونه مانع بارداری بشه،من دو تا سقط داشتم و بعدش یه بارداری سالم،ماه سوم آزمایش دادم و دیدم ویتامین دی تری ۴هست!با ویتامین های بارداری و قرص دی تری انگار بهتر شد

منم تنبلی کردم پیگیر نشدم نا منظمی پریمو الا ۹ ماهه اقدامم تازه آز دادم ویتامین دی کم داره بدنم سه م ...

بهر حال هر دلیلی ممکن داشته باشه

نمیشه حتمی گفت از چیه

منم نامنظمی داشتم اکثر اوقات

حتی دیگه ترشحات تخمک گذاری هم نداشتم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
استارتر چند. وقت داری قرصشو میخوری؟

با این هفته ۹ هفته 

منم تنبلی کردم پیگیر نشدم نا منظمی پریمو الا ۹ ماهه اقدامم تازه آز دادم ویتامین دی کم داره بدنم سه م ...

عزیزم ویتامین دی به همسرت هم بده بخوره. خودتم علاوهدبر ویتامین دی.هر ده روز یه بار ویتامین Eبخور

ويتامين د رو نميشه سر خود بخوري

از يك سني ب بعد رو عمومي ميگن ماهي يكي

اما بيشتر از اين رو طبق ازمايش تجويز ميكنن!

ضمن اينكه اقايون هم ميزان دريافت ويتامينهاشون و  اهن و چيزاي ديگه شون  با خانومها متفاوت هست 

مثلا خانوما كمبود اهن دارند و مستقيما براشون قرص تجويز ميشه اما اقايون نميتونن سرخود اهن بخورن!

ويتامين د هم ك هيچ كس نميتونه سرخود بخوره

برا بارداري استارتر ورزش منظم داشته باش و تغذيه خوب 

عجله اي نداشته باش برا بارداري!

سه ماه ديرتر بشه اما با سلامت جسمي و در نتيجه روحي باشه بهتر از اين هست ك بارداري بشي اما استرس كمبود ويتامين د و بيماريها و ... داشته باشي

ازمايش هورموني دادي؟ تيروئيد و اينجور چيزا؟

يا مثلا كيست و تنبلي تخمدان مشكلي نيست؟

ك البته خيلي از همه اينها با ورزش منظم و تغذيه سالم برطرف ميشه و نيازي ب دارو هم حتي نيست!  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم