2777
2789

سلام خانمها شبتون بخیر ...من یکی از دوستام یه بچه ۳ ساله داره و میگه میل جنسیش خیلی کمه درحالیکه شوهرش گرمه و این موضوع هردوشونو داره اذیت میکنه و مدام شوهرش بهش غر میزنه چیکار باید بکنه...میگم شاید پرولاکتینش بالا باشه چون شنیدم پرو بالا باعث کاهش نیل جنسی میشه صحت داره؟؟؟

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

ربطی نداره ژنتیکیه🤪

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره ژنتیکیه🤪

آها یعنی ارثیه

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
ب شوهرش كافور بده    

تا کی کافور بده😂

من فک میکنم زن اعصابش خیلی تاثیرداره یعنی زمانیکه ازشوهرش وزندگیش راصی باشه گرمه وروزابیکه ازدستش اعصابش خورده یرده خودم اینطوریم.

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
کاش جای دوستت بودم واینهمه اذیت نمیشدم برا کنترلش

ولله هر کی یجور داستان داره....ولی خیییلی بده دو طرف تو این زمینه مثل هم نباشن...به نظرم قبل ازدواج باید زوجها رو ازین نظر بررسی کرد😐😑

ولله هر کی یجور داستان داره....ولی خیییلی بده دو طرف تو این زمینه مثل هم نباشن...به نظرم قبل ازدواج ...

من قبل ازدواج سردنبودم ولی کم کم سردشدم مشکللت باعثشه برامن

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
خوش به حال دوستت😢😢😢😢ببخشید اینو میگم من که دیگه از دست خودم خسته شدم

ببخشید شما و شوهرتون مثل هم نیستید؟