سلام خانمها شبتون بخیر ...من یکی از دوستام یه بچه ۳ ساله داره و میگه میل جنسیش خیلی کمه درحالیکه شوهرش گرمه و این موضوع هردوشونو داره اذیت میکنه و مدام شوهرش بهش غر میزنه چیکار باید بکنه...میگم شاید پرولاکتینش بالا باشه چون شنیدم پرو بالا باعث کاهش نیل جنسی میشه صحت داره؟؟؟
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
یعنی از شوهرت هم گرم تری؟خیلی برام جالبه بدونم زنا چجوری گرمن ولی خودم می بینم فکر میکنم همه مث منن& ...
من خودم شوهرم اویل زیاد نزدیکی نداشت شاید ماهی دوبار .بنده خدا زود انزالی داشت اعصابش خورد میشد و پیش من خجالت میکشید.ولی به مرور خدارو شکر بهتر شده.کلا من از شوهرم گرمترم.
مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
والا یک شب درمیون خوبه واسه همسر من هر شب میگه کمه😔
شوهر منم هر شب بهش رو بدی بدش نمیاد ولی بعد کلی بحث با هم برا یه شب در میون به تفاهم رسیدیم که بعصی وقتا من خودم میزنم به اون راه و با گفتن بی حالم و مریضم و خستم از زیرش در میرم شوهرمم غر میزنه اینه یه شب در میونت😕😕😕
والا یک شب درمیون خوبه واسه همسر من هر شب میگه کمه😔
با خدا یعنی بیشتر از هر شب😣😣😣ما یکشب در میون داریم و فک میکنم خوبه
شوهر منم هر شب بهش رو بدی بدش نمیاد ولی بعد کلی بحث با هم برا یه شب در میون به تفاهم رسیدیم که بعصی ...
من نمیفهمم چرا بعضی مردا عطش جنسیشون زیاده همین دوستم میگفت شوهرش دوست داره هر شب هر شب رابطه داشته باشن ولی این خودش سرده دوست داره ماهی یه بار
خوب ماهی دوبار واقعا کمه ولی اونایی که میگن هفته ای دوبار رابطه دارن و باز دلشون میخواد من فکر میکنم ...
الان خدا روشکر بهتر شده هفته ۳ .۴ بار.مشکل زود انزالیشم کلا برطرف شد
ببشتر مردا همینن خواهر .شوهر من که میگه بهم شام نده ناهار نده کارای خونه رو نکن ولی سر این کار بهونه ...
این زنایی که شوهراشون تا این گرمن باید به خودشون از نظر تغذیه برسن که توانایی هر شب رابطه رو داشته باشن