2777
2789
یعنی از شوهرت هم گرم تری؟خیلی برام جالبه بدونم زنا چجوری گرمن ولی خودم می بینم فکر میکنم همه مث منن& ...

من خودم شوهرم اویل زیاد نزدیکی نداشت شاید ماهی دوبار .بنده خدا زود انزالی داشت اعصابش خورد میشد و پیش من خجالت میکشید.ولی به مرور خدارو شکر بهتر شده.کلا من از شوهرم گرمترم.

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
والا یک شب درمیون خوبه واسه همسر من هر شب میگه کمه😔

شوهر منم هر شب بهش رو بدی بدش نمیاد ولی بعد کلی بحث با هم برا یه شب در میون به تفاهم رسیدیم که بعصی وقتا من خودم میزنم به اون راه و با گفتن بی حالم و مریضم  و خستم از زیرش در میرم شوهرمم غر میزنه اینه یه شب در میونت😕😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا یک شب درمیون خوبه واسه همسر من هر شب میگه کمه😔

با خدا یعنی بیشتر از هر شب😣😣😣ما یکشب در میون داریم و فک میکنم خوبه

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
شوهر منم هر شب بهش رو بدی بدش نمیاد ولی بعد کلی بحث با هم برا یه شب در میون به تفاهم رسیدیم که بعصی ...

نه بابا تازه به من میگه سردی توقع روزی ۳ تا ۴ بار رو داره😭😭😭😭

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
من خودم شوهرم اویل زیاد نزدیکی نداشت شاید ماهی دوبار .بنده خدا زود انزالی داشت اعصابش خورد میشد و پی ...

خوب ماهی دوبار واقعا کمه ولی اونایی که میگن هفته ای دوبار رابطه دارن و باز دلشون میخواد من فکر میکنم مگه میشه آخه😐😐😐

با خدا یعنی بیشتر از هر شب😣😣😣ما یکشب در میون داریم و فک میکنم خوبه

😭😭😭😭میگم بهم میگه سردی 

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
شوهر منم هر شب بهش رو بدی بدش نمیاد ولی بعد کلی بحث با هم برا یه شب در میون به تفاهم رسیدیم که بعصی ...

من نمیفهمم چرا بعضی مردا عطش جنسیشون زیاده همین دوستم میگفت شوهرش دوست داره هر شب هر شب رابطه داشته باشن ولی این خودش سرده دوست داره ماهی یه بار

وااااای خدا بهت صبر بده روزی ۳ ۴ بار😲😲😲😲 برم دور شوهرم بگردم😅😂😂🤣

من که رو بهش نمیدم با دوتا بچه سختمه دلم میخواد زار بزنم😭😭😭

اره خیلی خسته شدم نمیدونمم چیکار کنم

البته به نظر من ی بار ک تجربه کنی سخته چون وقتی لذت ببری بازم ادم دوس داره تجربه کنه.ولی مجردی نباید زیاد مثل متاهلی باشه

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
خوب ماهی دوبار واقعا کمه ولی اونایی که میگن هفته ای دوبار رابطه دارن و باز دلشون میخواد من فکر میکنم ...

الان خدا روشکر بهتر شده هفته ۳ .۴ بار.مشکل زود انزالیشم کلا برطرف شد

من نمیفهمم چرا بعضی مردا عطش جنسیشون زیاده همین دوستم میگفت شوهرش دوست داره هر شب هر شب رابطه داشته ...

ببشتر مردا همینن خواهر .شوهر من که میگه بهم شام نده ناهار نده کارای خونه رو نکن ولی سر این کار بهونه خستگی نیار 😐😐

نه بابا تازه به من میگه سردی توقع روزی ۳ تا ۴ بار رو داره😭😭😭😭

چندوقته ازدواج کردید عزیزم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
ببشتر مردا همینن خواهر .شوهر من که میگه بهم شام نده ناهار نده کارای خونه رو نکن ولی سر این کار بهونه ...

این زنایی که شوهراشون تا این گرمن باید به خودشون از نظر تغذیه برسن که توانایی هر شب رابطه رو داشته باشن