2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به روانشناس یا روانپزشک یا پزشک در هر صورت مراجعه کنند تا مشکلشون بررسی شه ممکنه افسرده باشند و یا دلایل دیگه ای منجر به این مشکل شده باشه.پزشک طب سنتی هم میتونه ایشون رو معاینه کنه ممکنه مزاجش سرد باشه که  با توصیه هاشون به بهبود ایشون کمک میکنه.

من فک میکنم زن اعصابش خیلی تاثیرداره یعنی زمانیکه ازشوهرش وزندگیش راصی باشه گرمه وروزابیکه ازدستش اع ...

من تا اونجایی که میدونم این دوست من کلا اینجوری بوده الانم شوهرش همش بهش تیکه میندازه سر این قضیه

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

منم خیلی سردم البته توی رابطه گرمم ولی قبلش برا شروعش خیلی سردم و برعکس شوهرم خیلی گرمه خیلی دلم میخواد منم گرم باشم که انقد برا رابطه اذیت نشم یه شب در میون به نظرم خیلی زیاده ولی به نظر شوهرم کمه😣😣😣

من مجردم بدبختیم همینه😭😭😭

اینجوری ک خیلی سخته و بده واقعا😶🙁

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
من مجردم بدبختیم همینه😭😭😭

اینجوری که سخته...انشالله شمام زودتر ازدواج کنین راحت شین

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

وای من دوست ندارم اصلا ازدواج کنم.. از زیر کمر متنفرممممممممم 😢😢😭😭 سوسک برعکس خیلی زیباتره از زیر کمر مرد ها

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اره خیلی خسته شدم نمیدونمم چیکار کنم

البته به نظر من ی بار ک تجربه کنی سخته چون وقتی لذت ببری بازم ادم دوس داره تجربه کنه.ولی مجردی نباید زیاد مثل متاهلی باشه

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
منم خیلی سردم البته توی رابطه گرمم ولی قبلش برا شروعش خیلی سردم و برعکس شوهرم خیلی گرمه خیلی دلم میخ ...

والا یک شب درمیون خوبه واسه همسر من هر شب میگه کمه😔

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!