2777
2789

دخترم سه و سال و نیمشه با هزار مصیبت از پوشک گرفتمش دو سال و نیمگی الانم که جیششو تا چند قطره شرتش نریزه نمیگه و پی پی هم انقد نمیره تا یه ذره تو شرتش میاد بعد چند بار اینطوری میشه میبرم میشورم میارم تا یه دفعه مجبور میشه بره دسشوییشو بکنه بخدا کلافه شدم عصبی شدم از دستش هر راهی رفتم تشویق تنبیه جایزه ملایمت سخت گیری تهدید هیچکدوم جواب نمیده که نمیده😱😱😱😱

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز دخترمو از پنپرز نگرفتم ولی خواهرم پسرش ۵ سالشه هنوز مثه دختر شماس البته پی پی نه فقط جیش انقدر نمیره دسشویی که چند قطره مطکنه بعد میگ مامان جیش دادم خواهرم که میاد شلوارشو پاس کنه میبینه فاقش خیسه تازه شب ادراری هم داره چون تنبله حال نداره بره دسشویی

من هنوز دخترمو از پنپرز نگرفتم ولی خواهرم پسرش ۵ سالشه هنوز مثه دختر شماس البته پی پی نه فقط جیش انق ...

دختر من اصلا شب ادراری نداره دسشویی داشته باشه فوری پامیشه صدام میکنه ولی روزا اعصابمو خرد میکنه همش شلوار میشورم رو بخاری خشک میکنم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
پسر منم دوسال و نیمشه جیشش چند قطره میریزه بعد میگه.انقدر اعصابم خورد میشه.

پی پی شو راحت میگه؟

پی پی شو راحت میگه؟

اره اونو خوب میگه.ولی چه فایده اگه به حال خودش بذارمش شلوارش خیس میشه بعد میگه جیش دارم.من نگران کلیه هاش هستم.خیلی ادرارشو نگه میداره.جدیدا خودم زود به زود میبرمش دستشویی

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
اره اونو خوب میگه.ولی چه فایده اگه به حال خودش بذارمش شلوارش خیس میشه بعد میگه جیش دارم.من نگران کلی ...

منم همیشه سر جیش بگو مگو دارم باهاش میگم جیش داری میگه نه یهو میبینم یه گوشه نشسته میبینم جیشش داره میریزه 

منم همیشه سر جیش بگو مگو دارم باهاش میگم جیش داری میگه نه یهو میبینم یه گوشه نشسته میبینم جیشش داره ...

من از این حرص میخورم که پسر بزرگم اصلا اینجوری نبود ینی میتونم بگم موقعی که از پوشک میگرفتمش دوبار اونم شاید خونه رو خیس کرد.اما این دق میده منو

من از این حرص میخورم که پسر بزرگم اصلا اینجوری نبود ینی میتونم بگم موقعی که از پوشک میگرفتمش دوبار ا ...

وای یعنی دختر من بخوام بگم با چه مشقتی از پوشک گرفتمش یه کتاب میشه خیلی حرص داد منو پیرم کرد یعنی

وای یعنی دختر من بخوام بگم با چه مشقتی از پوشک گرفتمش یه کتاب میشه خیلی حرص داد منو پیرم کرد یعنی

بازم سعی کن باهاش راه بیای جایزه بدی بهش البته چیزای کوچیک مثل ژله و بستنی و اینجور چیزا.یکم بزرگتر بشن درست میشن انشالله

بازم سعی کن باهاش راه بیای جایزه بدی بهش البته چیزای کوچیک مثل ژله و بستنی و اینجور چیزا.یکم بزرگتر ...

برنامه هر روزمونه امشب سه بار شرتشو کثیف کرد اخرم نرفت پی پی کنه بایاش میگه این دفعه پی پی داشتی میری دسشویی بکنی؟محکم میگه نه نمیکنم😡😡