2821
2789
عنوان

هیچوقت نمیبخشمش 😢😢😢

1126 بازدید | 65 پست

سر یه موضوع کوچیک شوهرم منو با برادرش با کتک از خونه انداختنم بیرون

فرداشم قفل درو عوض کرد دنبالمم نیومده  فقط داداشش اومد گف توافقی تموم کنیم  ینی مفت بابامم گف دخترم عروسک نیس بعدشم حقوحقوقشو بدین تمام . منم چون نمیخاسم زندگیم خراب شه هیچکاری نکردم گفتم عیب نداره میاد دنبالم دیگه ..اما این خدا نشناس رفته تمکین زده .با حرف خانوادش زندگیمونو خراب کرد ...... 3ماه من خونه بابامم با اینکه اونا منو انداختن بیرون حالا رفته تمکین زده منم شکایت نکردم چون زندگیمو میخاسم وگرنه میتونسم جلوتر از اون مهریمو و نفقمو بزارم اجرا ..... 😢😢بنظرتون قاضی حرفمو باور میکنه

شاهدم دارم دیدن ک منو از خونه انداختن بیرون صابخونمونم شاهده ک شوهرم فرداش قفل درو عوض کرده

حالا سوالم اینه تو دادگاه تمکین باید با مامور برگردم خونم فقط میخام درخاست تمکین شوهرم رد بشه ایا میشه پیش قاضی بگم منو با مامور بفرسین خونم؟؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خااااااااک تو سرمن 😢

گل به سرت ولی شجاع باش این زندگی که با این خفت بهش برگردی به چه دردت میخوره؟!!!!!پشت این جمله ی زندگیمو دوست دارم چه ترسی پنهان شده؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خااااااااک تو سرمن 😢

چرا انقد خودتو بی ارز گش میکنی باباتم ک پشتته. باید یه تف تو صوذتش میکردی و میرفتی مهرتو اجرا میزاشتی

میدونستی تو بیماری؟ بدون هیچ غرضی داذم میگما خواهش میکنم پیش یه روانشناس برو

به هیچکی نگید خوشبحالت!!! این کلمه به شدت انرژی منفی داره!!!
سر اینکه گفتم داداشت حق دخالت نداره تو زندگیمون اونم زنگ زد داداشش اومد .......

وای ببخشیدا ولی چقدر شوهرت بی آبرو هست

همون بهتر ک ازش جدا شی دیگه ب درد زندگی نمیخوره

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین