2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از این همه بی مهری

245 بازدید | 15 پست

بعد از هزار سختی و اصرار برگشتم به شهرخودم,قبلش تو یه شهر غریب بودم بخاطر کار شوهرم,اما الان که اومدم تو شهرم با بی مهری های خانوادم روبرو شدم,شوهرم ادم خونگرم واجتماعی هس خیلی دلش میخواد با خونوادم بجوشه اما زیاد باهاش نیستن,اونم دوباره گیر داده میخوام برم طرف شهر خودم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قبلش همش خانوادم میگفتن بیاین اینجا فلان میکنم باهم میریم باهم میایم اما الان که اومدم وقتی میرم اونجا بچه هام کوچیکن,میگن بچه هات  اشغال میریزن و...منم کمتر میرم ولی ادنا اگه کاری داشته باشن میان

به شوهرت بگو اگ خانواده تو هم باهام سرد باشن شهر عوض میکنی

اون خونوادش خیلی دوس داره,چنروز پیش رفته بود شهرشون همه اقوامشون برداشته بود اورده بود خونمون,دهنم سرویس شد از بس شستم وپختم

خب عزیزم شما برو ولی بچه هات رو مدیریت کن مثلا بگو مامان من رفتنی پذیرایی رو جارو میکنم که شمام اذیت نشی..من خونه مادرم که میرم همش حواسم به بچه هام هست حتی بیشتر وقتا دسشویی رو هم میشورم چون مادرم وسواس داره! تو اشپزی کمکشون کن گاهی کیکی چیزی درست کن ببر یا شامتون رو با خودت ببر اونجا بخورین!

خب عزیزم شما برو ولی بچه هات رو مدیریت کن مثلا بگو مامان من رفتنی پذیرایی رو جارو میکنم که شمام اذیت ...

یه زن عمو داره,اونم ول کن ما نیس,باورت میشه شوهرم رفته بود شهرشون کارداشت,زن عموش و خواهراش هم اومده بودن باهاشون خونمون!خریدشون رو کردن دوروز هم پذیرایی شدن,بعدشم توقع داشت شوهرم ببرتشون خونشون اینهمه راه,منم تو اسباب کشی بودم,قبلش هرچی به زن عموش گفتم الان نیاین بعد که من رفتم خونه جدید اسباب کشی کردم بیاین,زن عموش خیلیییییییی پررو هست,بازم بلند شده بود اومده بود,منم دیگه نتونسم تحمل کنم,به شوهرم گفتم من اسباب کشی دارم تو میخوای بری زن عموت برسونی?خلاصه یه بحث کوچولو شد اونا هم با چک وپوز اویزون  رفتن,