2777
2789
عنوان

گند زدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5420 بازدید | 221 پست

دقیقا بالاخره اون مادره دلسوزه دوروز دیگه شوهرت میره کف پاشو ماچ میکنه اما تویی که خودتو ازچشم انداختی بس که پیاماپراکنده بود من ازصحبتای کاربرا متوجه شدم مادرشوهرت ازت معذرت خواهی کرده خونشونو دراختیارتون گذاشتن میتونستن اونو اجاره ش بدن کمک خرجشون باشه این چیزاییع که از پیام کاربرافهمیدم چیزی که باسیاست میتونستی حلش کنی ببین جوری شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاریه که شده

اونا اشتی میکنن تموم میشه و میره

بچتم چیزی یادش نمیمونه 

اگه هفته ای یکبار میبردیش حالا ده ۱۵ روزی یبار ببر که کمتر اذیت شن

اما درمورد فحشی که مادرشوهرت  داده چیزی نمیتونم بگم چون نحوه برخورد ها متفاوته

من باشم نمیرم تا وقتی ازم عذر خواهی نکنه یا رفتاری و یا کلامی باز میگم این ربط به خودت داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

انقده بدم مياد از بچه اي كه يه چيزي بهش ميكي صداشو ميندازه سرش جيغ ميزنه 

كه نگووووووووووو 

خيلي رو اعصابن 

لطفا اكه اينحوري بچه تربيت ميكنين و توقع دارين هيجكي هم بهشون هيجي نگه بشينين خونتون بچتونو بزرگ كنين تا اين اخلاق گندش درست بشه

💜❤️
رفتن تو خونه اونها زندگی میکنن  ارامشوشونم گرفتن دعوا هم میکنن واقعا من یکی تو مخمه یه بچه تو ی ...

خخخخ خونسردی خودتون رو حفظ کنید همه قرار نیست عروس خوبه باشن که حالا اسی از نوع موذی و بدش هست ایشالله شما از نوع خوبه ش باشید یه جوری حرف میزنید که انگار بچه تون عروسک خیمه شب بازی تا شلوغ کرد داد زد هر کی از راه رسید یه شتلق بهش بزنه 😂😂😂😂

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
عزیززززم من نگفتم کار پدر شوهر این خانوم درست بوده  میگم اگه واقعا ادم خوبی بودی و ریگی به کفش ...

منم با این حرف شما موافقم درکل ادم خودش باید بتونه در لحظه مدیریت کنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
این تمام حرف من بود  امیدوارم اسی از این دفعه عبرت بگیره

اره دیگه خودش اخرم فحش خورد😐

انقده بدم مياد از بچه اي كه يه چيزي بهش ميكي صداشو ميندازه سرش جيغ ميزنه  كه نگووووووووووو&nbs ...

وای منم خیلی بدم میاد بعضی بچه ها الکی جیغ میکشن واقعا ادم دلش میخواد نبینه اینجور بچه هارو 😑چهمش برمیگرده به تربیت 

اره دیگه خودش اخرم فحش خورد😐

بابا دیگه تا کجاااااا

من خودمم بچه ام بدنیا اومده بود همین‌مشکلاتو داشتم خیلی ام حساسم

چند ماهی زندگیم واقعا سخت داشت میگذشت ولی دوماه بعد زایمانم فهمیدم چه جوری باید رفتار کرد 

این خانوم بچه اش نزدیک‌۴ و یکی دیگه داره میاره اونوقت اینجوری رفتار میکنه 

وای منم خیلی بدم میاد بعضی بچه ها الکی جیغ میکشن واقعا ادم دلش میخواد نبینه اینجور بچه هارو ...

پسر یکی از فامیلامون اینطوریه😐یسری خونمون بود دیوانه شدم😐

عزیزم من گند شمارو متوجه شدم😐واقعا یکم سیاست نداری پدرشوهرت ادم سن بالاییه طبیعیه حوصله بچه کوچیک ن ...

منم خودم قبول دارم ولی من الان باردارم هفته های آخره سنگین شدم این بچه ناخواسته بود اعصاب ندارم دخترم حساسه بهش چیزی بگی جیغ میزنه. منم تو این چند سال بی احترامی نکردم بهشون ولی مادر شوهرم نباید به من میگفتن پدر سگ. 

پسر یکی از فامیلامون اینطوریه😐یسری خونمون بود دیوانه شدم😐

من بچه دوستم اینجوری بود بهش گفتم نیا من سر درد میگیرم خیلی اصرار داشت که پس تو بیا خونمون ولی باورت میشه سر درد میگرفتم نمیرفتم 

رفتن تو خونه اونها زندگی میکنن  ارامشوشونم گرفتن دعوا هم میکنن واقعا من یکی تو مخمه یه بچه تو ی ...

پدر مادر خودم اگه بچه برادرمم بزنن حق رو به عروسمون میدم ناراحت بشه اهل سوسه اومدنم نیستم ساختمانشون رو بهشون دادن حق تربیت بچه رو که از مادرش نگرفتن اصلا توی هرکتاب روانشناسی که بخوانید بکن و نکن گفتن زیاد به بچه نتیجه عکس تربیتی داره کتک زدنش دیگه بدتر

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )