2777
2789
عنوان

گند زدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5420 بازدید | 221 پست
منم خودم قبول دارم ولی من الان باردارم هفته های آخره سنگین شدم این بچه ناخواسته بود اعصاب ندارم دختر ...

عزیزم خب بدبخت ها گناه نکردن که مادرشوهر پدر شوهر شما شدن که این عذاب و بهشون تحمیل کنی واقعا بچه جیغ بزنه میره رو اعصاب پس فردا هم اون یکی بچه ات به دنیا بیاد شک نکن دخترت به خاطر حسادت بدتر میشه و اینکه بچه اینطوری شده یه دلیلی داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر جان بچه رو بالا نفرست خیلی کنترل شده ببرش میری براش اسباب بازیای موزد. علاقه اش روببر بده دستش بچه رو به امید دیگران رها نکن تا زمانی بمون که کنار خودت بازی میکنه خسته شد. برگردونش خونه ات 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
منم خودم قبول دارم ولی من الان باردارم هفته های آخره سنگین شدم این بچه ناخواسته بود اعصاب ندارم دختر ...

من اگه خواهر شوهرت بودم واقعا نمیزاشتم تو یه ساختمون پدر و مادرم در عذاب باشن و هم کمتر میشد رفت و امد ها هم اون ها کمتر اذیت میشدن 

عزیزم خب بدبخت ها گناه نکردن که مادرشوهر پدر شوهر شما شدن که این عذاب و بهشون تحمیل کنی واقعا بچه جی ...

من خدایی چه عذابی میدم بهشون سه ساله این بچه بدنیا آومده اوایل که کولیک داشت شبا نمیخواهد مامانم با وجود شغلی که داشت شبا میومدم کمکم که من بخواهم ولی مادر شوهرم اصلا نیومد شبا کمک در حالی که بیکاره. الان با این وضع بارداریهروقت رفتم دکتر یا آزمایش و سونیوبچه رو با خودم بردم نداشتم اذیتشون کنه در حالی که جاریم تو بارداری یه بارم غذا نپخته مادر شوهرم میپخت میداشت جلوه خودشم جمع میکردثبتش یه ریز نگه داشته . تو این پنج سال همیشه سعی کردم جوری رفتار کنم که چه خودم چه بچم اذیت نداشته باشیم

من خدایی چه عذابی میدم بهشون سه ساله این بچه بدنیا آومده اوایل که کولیک داشت شبا نمیخواهد مامانم با ...

البته بعضی وقت ها مثلن اون یکی پسری که دورتره یا پولدارتره بیشتر تحویل میگیرن 

آره خونمون 3طبقس

چی بگم الان کاریه که شده سعی کن خودتو خوب نشون بدی و به مادر شوهرت بگو که از عمد نبوده چون بهر حال تو که آشتی میکنی ولی حرف هارو بگو بگو من  اصلن قصدم این نبود به نظرم به شوهرت بگو و با هم برید