2777
2789

میرم کلاس زومبا بعد یک مربی داریم دختره حدودا۳۰سالشه هم خیلی خوشگله هم رقصش خیلی عالیه و اعتماد ب نفس و خلاصه همه چیش اکیه

من همش غبطه میخوردم ب این اخه واقعا توهرزمینه ای هنرمنده

چهرشم خیلی تودل برو و ناز و بانمک و خوش استایل و هرجی بگم کم گفتم

ازنظرم ازین مدلا بود  ک ارزوی هر پسریه

همش باخودم میگفتم این دیگه معلوم نیس باکی ازدواج کنه و چه ملاک های انچنانی داشته باشه

حالا داشتم تو پیج اینستاش میچرخیدم دیدم ۳ماه پیش نامزد کرده وااای نگو با چه ادمی نامزد کرده اصلا تصورش روهم نمیکردم

یه مرد سن بالا کچل صورت چروک

به مرده حدودا ۴۵الی ۵۰سال میخورد 

اما فک میکنم مرده یکم پولدار بود

قبلا عکس دونفرشون رو تو تلگرامش دیده بودم فک کردم دختره با باباش عکس گرفته نگو این بنده خدا نامزدشه😖😖

اخه واقعا چرااا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پووول عزیزم پووووووول

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

شوگرددی همینه دیگه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

کاش یادبگیریم قضاوت نکنیم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بی پولی نکشیدن تا عاشقی یادتون بره😏😏

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اخه یعنی پول اینقدر ارزش داره؟؟ من موندم چجوری میخواد این مرده رو ببوسه😖😖 واقعا حالم بدمیشه بهش ...

برا بعضیا خیلی ارزش داره

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

شاید چیزایی تو مرده دیده که عاشقش شده. همه چی که پول و ظاهر نیست. باطن هم خیلی مهمه تو زندگی مشترک... این چیزیه که خودم به تجربه بهش رسیدم

ای پیشونی؟؟؟ منو کجا میشونییی!!!!!🙃