2777
2789
عنوان

وای بچه ها ی چیزی دیدم حالم خیلی گرفته شد😕😔

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 34 پست

ب نظر من تفاوت زیاد خوب نیست ولی اصلا شما نمیتونی نامزدشو از دریچه چشم اون ببینی شاید باهرکس دیگه ای ازدواج میکرد این حس خوشبختیرو نداشت ،من این قضیرو تو هنرپیشه ها مخصوصا خارج از ایران زیاد میبینم ک ظاهری ربطی ب هم ندارن مثلا اگر شوهر کایل 5مین با من هم صحبت میشد بالا میاوردم ولی اون عاشقشه دیگه مربی شما ک از کایل جنر بهتر نیست !

Better days are coming
شاید چیزایی تو مرده دیده که عاشقش شده. همه چی که پول و ظاهر نیست. باطن هم خیلی مهمه تو زندگی مشترک.. ...

اخه یک دختر تو یک مرد سن بالا چی میتونه دیده باشه

هرچی فک میکنم ب نتیجه نمیرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید این خانم سنش اونقدرم کم نباشه و چون ورزش میکنه و شاده و به خودش میرسه جوونتر به نظر میرسه

و اون آقا هم زیاد پیر نباشه ،معمولا کسایی که موهاشون میریزه سنشون زیاد به دیده میشه

اصلا از روی ظاهر آدمها نمیشه قضاوت کرد

ب نظر من تفاوت زیاد خوب نیست ولی اصلا شما نمیتونی نامزدشو از دریچه چشم اون ببینی شاید باهرکس دیگه ای ...

اخه من باخودم فک میکنم اگ چهره و استعداد این دختره رو داشتم نصف مردای حداقل شهرمونو دور انگشتم میچرخوندم😂😂

شاید این خانم سنش اونقدرم کم نباشه و چون ورزش میکنه و شاده و به خودش میرسه جوونتر به نظر میرسه و او ...

حالا شاید اوتقدر پیرنباشه اما کنار هم انگار بابا دخترن

اخه یک دختر تو یک مرد سن بالا چی میتونه دیده باشه هرچی فک میکنم ب نتیجه نمیرسم

نمیدونم انشاالله که زندگیشون پر از خوشی باشه حداقل اینا غم و غصه نداشته باشن.

هم سن و سالای خودم که با جوون ازدواج کردن چه خیری دیدن؟؟؟ انشاالله که شاد باشن باهم.

ای پیشونی؟؟؟ منو کجا میشونییی!!!!!🙃
اخه من باخودم فک میکنم اگ چهره و استعداد این دختره رو داشتم نصف مردای حداقل شهرمونو دور انگشتم میچرخ ...

شاید بخاطر همین نداری 😉😃

این حرفم ک شوخی بود خوب بودن کاری نداره توهم رقصتو ادامه بدی خوب بپوشی کم بخوری پرانرژی باشی تو میدون زندگی خودت بهترینی اصلا خوبا مقایسه ندارن هرکدوم خودشونن

Better days are coming
حالا شاید اوتقدر پیرنباشه اما کنار هم انگار بابا دخترن

داداش من یک سال ازم کوچیکتره ولی هر کی کنار من ببینش فکر میکنه ۱۰سالی بزرگتر ازمنه

یا برادرشوهرم فقط یک سال بزرگتر شوهرمه تو عروسیمون همه فکر میکردن پدرشوهرمه😐 

دوست منم خیلی زیبا و از خانواده سطح بالاییه و با یه مرد کچل و سن بالا ازدواج کرده ولی یه سری مشکلات داشت که مجبور شد با این مرده ازدواج کنه و الانم بیچاره خیلی ناراحته ولی همش تظاهر می کنه خوشبخته

ببین منم ی دختر خوشگل و خوش استایل خوش رقصم ممکنه چند سال دیگ با ی پیرمرد اما خوب با اخلاق نامزد ک ...

خوب چون تو مطلقه ای برای دختر مجرد این انتخاب سخت و محاله  

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄