2777
2789

سلام 

کسی هست خانواده همسرش براش حلقه ازدواج نخریده باشن یا کلا از خریدهای دیگه مثل هدیه های مرسوم یا خریدهای جهاز چیزاییش که با داماده چیزی نگرفته باشن؟ 

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلقه و سرویس طلا رو گرفتن ولی بقیه خریدارو نکردن چه عقد چه ازدواج مهمم نیست الان شرایط مالی سخته برا همه

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔

برا من چیزایی که خودم گفتم نمیخوامو نگرفتیم مثل ساعت جفتی یا آینه شمعدون

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
من ک خانوادم بخاطر این ک دست و بالمون بستس میخان خواستگارمو رد کنن

خیلی سخته 😢

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
حلقه و سرویس طلا رو گرفتن ولی بقیه خریدارو نکردن چه عقد چه ازدواج مهمم نیست الان شرایط مالی سخته برا ...

اخه من مادرشوهرم خیلی داره الکی میناله از بی پولی

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓