2777
2789
عنوان

کیا عکس رنگی با بیحسی انجام دادن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28106 بازدید | 81 پست
شما مشکلی داشتین توعکس رنگی مشخص  شد؟؟

ن مشگل نداشتم عکسم خوب بود 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
خواهرم معاینه با عکس اخه قابل مقایسه نیست؟ عکس موقعی مایع رو میریزه داخل لوله رحم درد داره 

من وقتی اسپکولوم رو برام میذارن میمیرم و زنده میشم حالم به شدت بد میشه خونریزی میگیرم .کارهای عکس رنگی دربرابر  درد معاینه من هیچ

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدون بیحسی انجام دادم .من فوبیا معاینه دارم .موقع عکس رنگی هم ۲۰ دقیقه طول کشید تا اجازه بدم اسپک ...

اره دیگه همین دیگه محال اجازه بدم ابزارمعاینه رووارد کنن🙈🙈

من وقتی اسپکولوم رو برام میذارن میمیرم و زنده میشم حالم به شدت بد میشه خونریزی میگیرم .کارهای عکس رن ...

آخی میفهمم چی میگه من قبل کورتاژ میگفتن نزاری معاینه ت کنیم ازخونریزی میمیری،میگفتم مردن بهتر ازمعاینه ست🙈🙈به زوراونم بادست بدون ابزار معاینه کردن

من وقتی اسپکولوم رو برام میذارن میمیرم و زنده میشم حالم به شدت بد میشه خونریزی میگیرم .کارهای عکس رن ...

من پیش متخصص معاینه انجام نمیدم میرم پیش ماما که خلوتره با ژل برام انجام میده اصلا درد ندارم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
اره دیگه همین دیگه محال اجازه بدم ابزارمعاینه رووارد کنن🙈🙈

َالکی موقعی که نوبت گرفتم برای عکس با رادیولوژیست حرف زدم گفتم درد دارم گفت با بیحسی انجام میدم .ولی روزی که رفتم خبری از بی حسی نبود

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
خداروشکر الان باردارین دیگه تیکردارین😍؟

اره باردارم... عکس رو سه سال پیش انجام دادم 

خو باهمون بیحسی هم سخته. من بیهوشی دوس ندارم.بعد هم همه جا اینقد اهمیت نمیدن ک قشنگ بی حس کنن یا هم ...

والله منم انقد التماس کردم دکتر گفت چون هیچ مشکلی تدارم هم همسرم همم خودم تمام ازمایشاتو انجام دادیم دوماه اقدام کردم نشد درحالی که فولی های ایده ال داشتم باردار نشدم دیگه گفت چون کورتاز کردی احتمالا چسبندگی داری باید بری

َالکی موقعی که نوبت گرفتم برای عکس با رادیولوژیست حرف زدم گفتم درد دارم گفت با بیحسی انجام میدم .ولی ...

بیحس هاشون که مث بیحسی سزارین نیست در حد درد بخیه اس بهترین راه بیهوشیه

َالکی موقعی که نوبت گرفتم برای عکس با رادیولوژیست حرف زدم گفتم درد دارم گفت با بیحسی انجام میدم .ولی ...

واای چه نامرد نه من گفتم برم سوپرایزم کنن بیحس نکنن به خدا نمیزارم دکتر اطمینان داد که بیحسب انجام میدن

گفتم خلاصه فرارمیکنم بیحس نکنن😂😅

والله منم انقد التماس کردم دکتر گفت چون هیچ مشکلی تدارم هم همسرم همم خودم تمام ازمایشاتو انجام دادیم ...

پس اگه اینطوره حتما برو آجی امید بخدا. مطمعنا بعدش باردار میشی چون ممکن همین باشه.فقط لمیده خدا رفتی بمن هم بگو شاید ترسم ریخت منم رفتم.

امیدوارباش 
بیحس هاشون که مث بیحسی سزارین نیست در حد درد بخیه اس بهترین راه بیهوشیه

واقعا یعنی مث اون نیس 😑؟ببینم موقع گذاشتن دستگاه میفهمیمن یانه تااین حدباشه که اونونفهمم کافیه؟😅

پس اگه اینطوره حتما برو آجی امید بخدا. مطمعنا بعدش باردار میشی چون ممکن همین باشه.فقط لمیده خدا رفتی ...

حتما میام میگم چون واقعا خیلیا این مشکلودارن ازعکس رنگی وحشت منم چندروزدیگه میرم ایشالله که اسون باشه شمام بگم بری